A Skechers Uno most a kortárs művészet vászna

2022.június.2.

A Skechers UNO neve most egy olyan kortárs művészeti alkotással fonódik össze, ami példát mutat kreativitásból, kommunikációból és univerzális önkifejezésből.

A Skechers most tiszta, fehér vászonként biztosítja az alapot Kiss Miklós Emogramjainak, hogy azok láthatóbbá váljanak, mint valaha. Kiss Miklós dizájner, visual artist, számos nemzetközi díj nyertese, az Emogramok pedig az egyik legizgalmasabb, határainkon túl is méltán népszerű alkotásai, amik abban is különlegesek, hogy digitális műtárgyként léteznek.

Az Emogramok az emojikon keresztül mutatják be azt a hullámzó változást, ami az emberi kommunikációban ciklikusan visszatérő: hogy hogy jutottunk el az egyszerű piktogramokkal való történetmeséléstől az egyre komplexebbé váló írásbeliségig, majd a digitalizáció és az internetes érintkezés nyomán ismét az egyszerűvé, piktogramokká redukálódó kommunikációig.

Kiss Miklós a szövegtől megfosztott, univerzálissá vált emoji-nyelvnek kreatív módon adta vissza újra a szavakat, aminek eredményeképp egy izgalmas, látványos sorozat született. A Skechers az UNO-val a divat nyelvének hasonló hullámzását ismerte fel, valamint azt, hogy a letisztult sportcipő akár egy vászon, tökéletesen alkalmas arra, hogy a rólad szóló üzenetet hordozza.

A Skechers UNO a letisztult és mindig stílusos külsőhöz azt a belső magabiztosságot adja, amit csak egy kényelmes sneakers nyújthat. Gondoskodik a kényelmedről, hogy te másra koncentrálhass: köré bátran alkothatsz, hisz lehetővé teszi, hogy kreatív és egyedi legyél, hogy olyan üzenetet adj át magadról, amilyet szeretnél. Segít abban is, hogy minden összeállításod tökéletes legyen, hisz mindenhez illik, minden szetted ettől lesz teljes.

Az ikonikus fehér Skechers Uno cipő elérhető a Skechers márkaboltokban, ára 27 990 Ft.

Ez is érdekelhet

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói