Ha esetleg nem tudtad, a legnagyobb stílusikonok ezek a kutyák!

2021.november.18.

Ha meguntad már az unboxing videókat és a tükrös szelfiket, itt az ideje, hogy olyan profilokat is kövess Instagramon, akik teljesen másik szintre emelték az influenszerség fogalmát. A GLAMOUR decemberi számának címlapján is kutyával pózol Camila Cabello, így tudhatod, hogy ebben a szezonban egy cuki kutya nemcsak a legjobb társ, de a legjobb kiegészítő is.

Fotó: @tikatheiggy
Fotó: @tikatheiggy

Mutatjuk azt az 5 kutyust, akik jelenleg a legnagyobb divatikonoknak számítanak a közösségi médiában!

Bodhi

A stílusos Shiba inut 2013-ban fedezte fel magának a divatvilág. A férfidivat egyik legmeghatározóbb szőrmókja olyan márkák kampányaiban szerepelt már, mint a Jimmy Choo, Stuart Weitzman és a Brooks Brothers.

Bodhi gazdája, Yena Kim, stylist - aki korábban a Ralph Laurennél dolgozott divattervezőjeként - elárulta, hogy a tökéletes kutyafotók titka egy kanál mogyoróval, amiért cserébe Bodhi bármikor hajlandó pózolni.

Boobie Billie

Az a luxusmárka, ami Boobie Billie outfit fotóin még soha nem szerepelt, nem is létezik! Jacquemus, Prada, Fendi, Telfar Global a stílusos csivava gardróbjában az összes márka megtalálható. Tökéletes monokróm szettjeit, szarkasztikus stílusát látva egyáltalán nem csoda, hogy több százezren követik.

Tika

A divatcsászár agár Love It, Couldn't Wear It videójával rabolta el az emberek szívét és népszerűsége azóta is töretlen. Mindenki tudott vele egy kicsit azonosulni, hiszen azokat a szuper szetteket mutatta be, amiket nagyon szívesen viselt volna, viszont a járvány miatt nem volt rá alkalma. Azóta is rengeteg házi divatbemutatót rendezett és nehéz lenne megmondani, melyik a legstílusosabb szettje, hiszen az összeset elfogadnánk.

Mini, Gigi és Shelby

Ennek a francia bulldog családnak egyértelműen a rózsaszín a kedvenc színe. Mini, Gigi és Shelby imádják a merész feliratokat, csillogó hámokat és a tüll szoknyákat. Nem a visszafogottságukról híresek, de éppen ezért szeretjük őket.

Mont Jiro

A kis csivava szettjei azért is különlegesek, mert minden darabot kézzel készít lelkes gazdája. A cowboy kalapok, egyedi kötött ruhák és japán kimonók Jiro kedvencei!

Ez is érdekelhet

Tervezd meg a 2022-es évedet!

Tervezd meg a 2022-es évedet!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt