Ha esetleg nem tudtad, a legnagyobb stílusikonok ezek a kutyák!

2021.május.8.

Ha meguntad már az unboxing videókat és a tükrös szelfiket, itt az ideje, hogy olyan profilokat is kövess Instagramon, akik teljesen másik szintre emelték az influenszerség fogalmát.

Fotó: @tikatheiggy
Fotó: @tikatheiggy

Mutatjuk azt az 5 kutyust, akik jelenleg a legnagyobb divatikonoknak számítanak a közösségi médiában!

Bodhi

A stílusos Shiba inut 2013-ban fedezte fel magának a divatvilág. A férfidivat egyik legmeghatározóbb szőrmókja olyan márkák kampányaiban szerepelt már, mint a Jimmy Choo, Stuart Weitzman és a Brooks Brothers.

Bodhi gazdája, Yena Kim, stylist - aki korábban a Ralph Laurennél dolgozott divattervezőjeként - elárulta, hogy a tökéletes kutyafotók titka egy kanál mogyoróval, amiért cserébe Bodhi bármikor hajlandó pózolni.

Boobie Billie

Az a luxusmárka, ami Boobie Billie outfit fotóin még soha nem szerepelt, nem is létezik! Jacquemus, Prada, Fendi, Telfar Global a stílusos csivava gardróbjában az összes márka megtalálható. Tökéletes monokróm szettjeit, szarkasztikus stílusát látva egyáltalán nem csoda, hogy több százezren követik.

Tika

A divatcsászár agár Love It, Couldn't Wear It videójával rabolta el az emberek szívét és népszerűsége azóta is töretlen. Mindenki tudott vele egy kicsit azonosulni, hiszen azokat a szuper szetteket mutatta be, amiket nagyon szívesen viselt volna, viszont a járvány miatt nem volt rá alkalma. Azóta is rengeteg házi divatbemutatót rendezett és nehéz lenne megmondani, melyik a legstílusosabb szettje, hiszen az összeset elfogadnánk.

Mini, Gigi és Shelby

Ennek a francia bulldog családnak egyértelműen a rózsaszín a kedvenc színe. Mini, Gigi és Shelby imádják a merész feliratokat, csillogó hámokat és a tüll szoknyákat. Nem a visszafogottságukról híresek, de éppen ezért szeretjük őket.

Mont Jiro

A kis csivava szettjei azért is különlegesek, mert minden darabot kézzel készít lelkes gazdája. A cowboy kalapok, egyedi kötött ruhák és japán kimonók Jiro kedvencei!

Ez is érdekelhet

Szex nélkül is lehetsz boldog? Az aszexualitás igenis létező dolog!

Szex nélkül is lehetsz boldog? Az aszexualitás igenis létező dolog!

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában