Szexi fehérneműk, forróság - érzéki filmmel debütált Penélope Cruz

2013.augusztus.5.

Az Agent Provocateur minden szezonra kitalál valami nagy dobást.

Úgy látszik, az egyik legszexisebb fehérneműcég nagyon beleszeretett a spanyol testvérpárba, hiszen tavaly Monica Cruz szerepelt a kampányukban, idén pedig már saját tervezésű fehérneműkkel állt elő a szépség. A munkából Penélope Cruz is kivette a részét, ő rendezte a L´Agent névre keresztelt kollekció azonos című reklámfilmjét.

Monica és Penélope Cruz nem először kirándul a divat világába, korábban a Mango számára terveztek, nem sokkal később már a Charles Vögele márkánál jelentkeztek saját kollekcióval. Most először próbálták ki magukat fehérnemű tervezésben. Jobb partnert a mindig izgalmas dolgokkal előálló angol Agent Provocateur fehérneműcégnél nem is találhattak volna.

Penélope Cruz testvére fehérneműkollekciójának kedvéért ült először rendezői székbe, és a debütálás emlékezetesre sikerült. A történetben gyönyörű fehérneműs modellekkel zsúfolásig megtelt luxusházba érkezik a rendkívül jóképű Miguel Ángel Silvestre. A sármos férfit megszédíti a sok pajkos lány, közülük is leginkább a tányérsapkás Irina Shayk. Cristiano Ronaldo elképesztően szexis barátnője természetesen legjobb formáját hozza.

Penélope Cruz semmit nem bíz a véletlenre Miguel Ángel és Irina Shayk mellett saját férjét is bedobja a siker kedvéért. Javier Bardem a történet fordulópontján bukkan fel a kisfilmben.

Nézd meg Penélope Cruz első rendezését az Agent Provocateur számára:

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít