Sokkal több mint egy fesztivál - Beviszünk a H&M VIP zónába a Szigeten

2022.augusztus.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A zenén túl izgalmas programok, és lehetőségek várnak rád a Szigeten. Idén a H&M a Nagyszínpad mellett kialakított VIP rész főszponzora, és ahogy azt már megszokhattuk a svéd márkától, most is nagyon népszerű és látványos aktivitásokkal jelenik meg a fesztiválon.

#HMSziget
#HMSziget
Fotó: Generál Kristóf

2022-ben minden eddiginél nagyobb volumenű együttműködéssel készült a H&M és a Sziget fesztivál. Lépj be a szabadság szigetére, és tedd mindezt környezettudatosan, és stílusosan. Egy hatalmas hely, telis-tele minden jóval: zenével, kultúrával, elfogadással, divattal és szabadsággal!

@docsicsi @linaxxpanni
Fotó: Generál Kristóf

Alkosd újra a megjelenésed

A #HMSziget VIP lehetőséget ad a VIP vendégeknek, hogy felfrissítsék, vagy még extrémebbé tegyék a sminkjüket, ezzel is fokozva a fesztiválhangulatot. Ám ezzel még koránt sincs vége a pimpelésnek, mert a ruhák, és kiegészítők díszítése, újragondolása is megoldható. És, ha mindez elkészült, akkor jöhet az emlékkészítés a fénykép- és szelfihelyszíneken. A pihenőzóna pedig egy koncert utáni lazításra biztosítja a helyszínt.

@allkindsofcrazycolors @emmaxnagy
Fotó: Generál Kristóf

Fenntartható fesztiválozás

A környezetvédelmi elköteleződés továbbra is töretlen a Sziget és a H&M részéről egyaránt. A Green Sziget új elemekkel egészült ki idén, egy "CO2 kompenzációs erdő" kialakítását támogatják azok a látogatók, akik a jegy mellé „vásárolnak egy fát”, azaz egy Sziget Forest jegyet. Továbbra is használják a re:poharat és a lebomló étkészletet, és minden eddiginél nagyobb visszagyűjtési programot indítanak. A svéd márka is egyre nagyobb hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, így a tervezés középpontjában az előremutató ötletek, az innovatív termékek és az úttörő anyagok állnak. A nyitó napra több influenszert, és előadót is meghívtak, akik felé az volt a kérés, hogy egy új, és egy régi darabot viseljenek. Mi pedig megkérdeztük őket, ki milyen módszert alkalmaz annak érdekében, hogy a divat sokkal zöldebbé váljon.

Ezekről mondanak le a Sziget sztárjai a környezetvédelem miatt

Ezekről mondanak le a Sziget sztárjai a környezetvédelem miatt

Dárdai Blanka énekesnő

“Én az a fajta ember vagyok, aki egy esemény miatt nem feltétlenül rohan el vásárolni új ruhát. Inkább a szekrényemhez fordulok elsősorban és ott próbálom meg kitalálni mit tudok újraalkotni. A társadalmi nyomás igencsak nagy, mert mindenhol azt kapjuk, hogy minél több ruhád van, annál menőbb vagy, holott szerintem az igazi stílus megoldható pár ruhából is. Persze nem leszek álszent imádom a divatot, és sokszor vásárolok, de valahogy mindig megtalálom az arany középutat. Több okból is szeretem hangsúlyozni azt, hogy márkás darabot használt ruhával a legjobb dolog keverni. Szeretek extrém darabokat találni, de gyakran visszanyúlok a klasszikusakhoz is.

Nagy Emma, @emmaxnagy

“Mivel nagyon szeretem a H&M-nek a stúdió kollekcióját ezért egy ilyen ikonikus fesztiválra egy ikonikus ruhát választottam! Pluszban egy szandál + zokni kombót, ami kicsit megbotránkoztató lehet valakinek, de én imádom! H&M-ből szoktam mindig zoknikat beszerezni, és amikor ezeket teljesen elhasználom akkor szétvágom és törlőrongyot készítek belőlük, hogy második életet adjak nekik! Fontos hangot adni a környezetvédelemnek, nem kell visszafordulni az őskorba, csak egy kicsit tudatosabbnak kell lenni. Én például nagyobb ruhavásárlást fél évente csinálok a leárazások alatt leginkább, így olyan ruhákat is megmentek amik tovább utaztak volna máshová! Illetve csak azt veszem meg ami kell, vagy több módon is felhasználok egy ruhát! Nem azt mondom, hogy “térjen” meg mindenki, de egy kis odafigyelés is NAGYON sokat számít!”

Csicsi, @docsicsi

“Sajnos a mai világban elég gyorsan haladunk a divattal, rengeteg felesleges, el nem adott ruha halmozódik fel, ami később jobb esetben a turkálókban köt ki, ahova a legtöbb ember nem szívesen jár, pedig azt gondolom, hogy ott találhatóak a legjobb és legszebb kincsek. Mióta az eszemet tudom, valahogy mindig a kezem ügyébe akadt egy-egy (vagy akár több) ruhadarab a H&M-ből. Éveken át, kabáttól kezdve a kiegészítőkig, a ruhatáram fontos részei voltak. Megvallom, szeretek új ruhát venni, de úgy, hogy tudjam, hogy az a darab használva és szeretve lesz jó sokáig. Mivel nekem is célom egy zöldebb jövő, így a szett, amit a Sziget Fesztiválra raktam össze új és régebbi, szeretett darabok kombinációja. Fantasztikus érzés amikor egy már megszokott, jól ismert, kényelmes darabot vehetek fel, amihez rengeteg emlék fűz, így hát Sziget után, mikor újra rajtam lesz a nadrág, akkor eszembe fog jutni, hogy mennyire jó volt a fesztivál. Tudom milyen a “nincs mit felvennem” érzés, de hidd el, kevesebb ruhából is össze tudsz állítani olyan outfittet, amiről lehetséges, hogy azt hitted sosem fogod őket hordani.”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezért békült ki a két színészlegenda, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor

Ezért békült ki a két színészlegenda, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Miley Cyrus szívbeteg - így küzd meg vele (x)

Miley Cyrus szívbeteg - így küzd meg vele (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)