Téged is felháborít? Ezeken a képeken borultak ki az anyukák

2015.július.28.

A holland Vogue magazin imádja a holland modelleket és bizony sokat is foglalkozik is velük.

Téged is felháborít? Ezeken a képeken borultak ki az anyukák
Fotó: VogueNetherland

Az érdeklődés azonban néha vakvágányra téved, és valami egészen mást sikerül elérniük, mint amit szeretnének. Most a 23 éves, korábban luxusmárkák kifutóján végigvonuló csodaszép Ymre Stiekema kapott figyelmet, aki fiatal anyukaként az aktív, sportos életmódot népszerűsítette. A fotósorozatban a Bugaboo márka direkt kocogni vágyó anyukáknak tervezett babakocsija is megjelenik. A cég természetesen iszonyatosan büszke volt a képekre, amelyeket csakhamar megosztottak a közösségi oldalakon, és valami olyasmi történt, amire aligha számíthattak.

Pillanatok alatt negatív kommentek százait kapták. Sokan kritizálták, a magazint, a modellt és a babakocsis céget, hogy olyan életformát, testképet tesznek követendővé, ami nem feltétlenül a legideálisabb egy kismama számára. Sokan kifogásolták az elképzelést, hogy futni vigyék a gyereket babakocsival, ugyanis a gyermek veszélyeztetését látták ebben. Nem szeretnénk álszentek lenni, nem is olyan régen a GLAMOUR is bemutatott hasonló edzésmódot fiatal anyukáknak. A babakocsigyártók közül nem egy ugyanis valóban készít kifejezetten biztonságos sportolásra szánt babakocsikat.

A holland Vogue esetében azonban láthatóan nem egyik, vagy másik dolog háborította fel az olvasókat, hanem az egész együtt. A kockás hasú Ymre, aki egyébként igazi futócsaládból származik, hiszen édesapja maratoni távon versenyzett korábban, kapott hideget-meleget. Tegyük hozzá, hogy sokan védelembe vették, mondván, hogy sokakból csak az irigység beszél, amiért túl lusták ahhoz, hogy a modellhez hasonlóan aktív kismamaként a testükkel is foglalkozzanak. Hol van az igazság? Mi biztosan nem tudjuk, de téged felháborít a babakocsis, futós fotó?

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!