Tom Ford újra ringbe száll

2010.szeptember.13.

A legendás divattervező, Tom Ford nem bírta sokáig női ruhák nélkül.

Zárt körű prezentáción mutatta be a hamarosan üzletekbe kerülő Tom Ford kollekciót. Csak a nagyon fontos szerkesztők és szupersztárok láthatták a szupertitkos bemutatót, de azért egy-két információ már most is kiszivárgott. Például az, hogy Anna Wintour és Carine Roitfeld bamuszfotelekben ücsörögve nézhette végig, amint Tom egyesével bemutatta a kollekció darabjait, és az azokat viselő modelleket.

Állítólag ő tekerte le a zenét is, amikor amolyan régivágású divatbemutatókat idézően elmesélte, mit is látnak a kedves nézők. Minden egyes megszólalásakor (Vámos Magdát idézve) úgy kezdte a mondandóját: "Tisztelt Hölgyeim és Uraim, szeretném bemutatni...". Azt is elmondta, miért is azt a modellt választotta a ruha bemutatására, akit választott és elmesélte, hogy Terry Richardson, divatházának "udvari fotósa" lefotózta, ahogy a topmodellek parádéznak a ruhákban. Mert ugye nem húzhatta volna más magára ezeket a várva várt darabokat, mint Du Juan, Liu Wen, Karlie Kloss, Lakshmi Menon, Abbey Lee Kershaw, Freja Beha Erichsen, Anja Rubik, Daria Werbowy, Karen Elson, Natalia Vodianova, Liya Kebede, Stella Tennant, Chanel Iman, Amber Valletta,Carolyn Murphy, Monika "Jac" Jagaciak, Lauren Hutton és Joan Smalls. Ez utóbbiról Ford azt állítótta, hogy "heteróvá vált miatta". Sajnos csak viccelt.

Más fotóst be sem engedtek Richardsonon kívül, és 2011 januárjáig teljes titok fedi a kollekciót, azt rebesgetik, hogy leopárdminta, kobaltkék, olívazöld jellemzi a darabokat, sok-sok fényes selyemzsorzsett, 18 karátos arany kiegészítők, karperecek, rengeteg rojt, kézzel festett kígyóbőrök és fűzők csábítják majd a Tom Ford rajongókat. Mit mondjunk: nekünk látatlanban is tetszik.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez