Tommynak Zooeytól

2014.január.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem szerelmes levélről van szó, hanem ez Zooey Deschanel új kollekciójának a neve, melyet Tommy Hilfigerrel közösen terveztek.

Zooey Deschanel
Fotó: TommyHilfiger

A tavaszi, vintázs beütésű, romantikus kis ruhák, melyeket a New Girl sorozat bájos sztárja álmodott meg a divattervező óriással közösen, márciusban érkeznek az amerikai boltokba, viszont áprilistól Európában is elérhetők lesz, nagy örömünkre.

Hilfiger és a nagy szemű színésznő pár évvel ezelőtt találkoztak először egy partin, ahol azonnal rájöttek, hogy rengeteg közös van bennük: "Divat mániákus vagyok, és mindig azon vagyok, hogy a nőies, vintázs darabokat beillesszem a gardróbomba. Tommyval mindketten ugyanonnan nyerünk inspirációt – a régi filmekből és zenékből, a hollywoodi ikonokból" – magyarázta Zooey Deschanel. "Ez a közös érdeklődési kör és az ő különleges rálátása nagyon sokat segített abban, hogy mindegyik darab egyedi csavart kapjon" – mondta a színésznő.

A kollekció a 60-as évek rövid, kis ruháit idézi, színvilágában pedig a kék, a piros és a fehér dominál, de mindez amolyan igazi Zooeysan: "Nagyon Jean Shrimptonosak és Twiggysek a ruhák – a 60-as évek Londonjából" – nyilatkozta a tervező. "Nem szoktunk ebből a korszakból inspirálódni a sportkollekciókhoz, talán a kifutóra igen, viszont nagyon szórakoztató így tekinteni az amerikai klasszikusokra" – jellemezte a kollekciót Hilfiger.

A dizájner számára az énekes-színésznő tökéletesen megtestesíti a Hilfiger lányt : "Amerikai, fiatalos, vicces és kedves, mindeközben szofisztikált és kulturált. Közvetlen és minden érdekli. Pontosan tudja, hogy mit szeret és mit nem" – jellemezte Zooeyt a tervező.

Reméljük, hogy a itthon is kapni lehet majd Zooey Deschanel 98 és 199 dollár között mozgó ruháit, már nagyon várjuk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője