Top5: Modellek, akik újraértelmezték a szépség fogalmát

2015.március.31.

Nem meglepő számunkra, ha egy-egy kampányban a szokásostól eltérő modellekkel találkozunk. Nem is olyan rég láthattátok a V Magazine leszbikus románcát, ráadásul nagyon sokan harcolnak a csont sovány modellek alkalmazása ellen, hiszen úgy gondolják, a teltebb modellek alakja mégis csak közelebb áll a valósághoz. Éppen ezért, összegyűjtöttük Nektek azokat a korszakalkotó modelleket, akik megjelenése nagyban inspirálhat mindenkit, hogy a nem szokványos is lehet ugyanolyan szép! Sőt!

Lea T a Benetton kampányában
Lea T a Benetton kampányában

1. Lea T
A 33 éves transznemű modellt Riccardo Tisci, a Givency tervezője fedezte fel, és nem sokkal később, 2010-ben már a világhírű divatház arcaként debütált. Az eredetileg az erősebb nem táborába tartozó Lea, 2011-ben döntött a nem változtató műtétsorozat mellett, mely eredményére mai napig nagyon büszke. A modell azóta nem kisebb magazinokban szerepelt már, mint a Vouge Paris, az Interview Magazine, valamit a Love Magazin oldalain a legendás modellel, Kate Moss-sal keveredett igencsak romantikus viszonyba!

2. Denise Bidot

Denise Bidot
Denise Bidot

A 44-es ruhaméretet viselő latin amerikai származású modell megmutatta mindenkinek, hogy teltebb alakkal is lehet valaki elképesztően szexi. Denise 2014-ben történelmet írt, hiszen ő volt az első plus size modell, aki valaha végigvonulhatott a New York-i divathetek kifutóján, és nem is egy, hanem mindjárt két show-t tudhatott magáénak! Láthattuk már a Forever 21, a Levi's, és a Macy's kampányaiban is!

3. Winnie Harlow

Winnie Harlow
Winnie Harlow

Habár sokkal inkább ismerjük őt az America's Next Topmodell Chantelle-jaként! A vitiligo nevezetű bőrelváltozással született 19 éves modellt, az egész testén látványos pigment hiányos területek teszik olyan különlegessé. Chantelle szerint nem szabad hagynunk, hogy a másság gátakat szabjon álmainknak! A lány azóta a Diesel arcaként járja a világot, és úgy tűnik ez még csak a kezdet!

4. Jamie Brewer

Jamie Brewer
Jamie Brewer

A 30 éves Down-szindrómás színésznőre biztosan sokan emlékszünk az idei divathétről! Az American horror story thriller sorozat egyik főszereplője a New York Fashion Week keretein belül vonult végig a kifutón, és aratott hatalmas sikert. A 'Role Models Not Runway Models' elnevezésű kampány tagjaként arra biztat mindenkit, hogy ne féljen önmaga lenni, hiszen bárki lehet példakép az emberek szemében, mi több nem csak a tökéletes alakú lányok a mérvadóak!

5. Jillian Mercado

Jilian
Jilian

Az izomsorvadásban szenvedő 26 éves modell, életét kerekesszékben kénytelen tölteni, mégsem adta fel! Láthattuk többek között a Diesel és a Nordstrom kampányaiban is, ahol egészséges embereket megszégyenítő módon tündököl! Elmondása szerint sokáig hasonlítgatta magát a "normális" emberekhez, még nem rájött, hogy hazugságban él, és önmagában kell megtalálnia a szépséget, nem másokban keresni azt!

Reméljük Titeket is épp annyira inspiráltak ezek a csodás emberek, mint minket!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke