Transznemű és kerekded modellek a DKNY bemutatóján

2014.február.12.

A show azzal kezdődött, hogy levetítettek egy rövidfilmet, melyben a megkérdezettek New York-i életükről meséltek, ami ugye, a DKNY első számú ihletforrása és tulajdonképpeni ars poeticája. Ettől függetlenül még teljesen tipikusnak ígérkezett a bemutató, míg a közönséget Angel Haze rapper fel nem rázta, amint váratlanul kilépett a kifutóra.

Rita Ora lelkes nagykövete a DKNY márkának
Rita Ora lelkes nagykövete a DKNY márkának
Fotó: Rexfeatures

A fiatal zenész csak egy volt a kéttucat nem hivatásos modell közül, akiket láthattunk a divattervező bemutatóján. Angel Haze után Julianna Huxtable transznemű művész/dj/író is feltűnt, mellyel kétségtelenül sikerült felrázni a divatbemutató soraiban ülő, rendhagyó bemutatóra számító nézőket.

Angel Haze és Julianna Huxtable

Mégis, talán a legnagyobb tapsvihart és üdvrivalgást a fekete pamutruhát és fekete-fehér csíkos bundakabátot viselő, gömbölyded, szőke Melissa Burns kifutóra lépése váltotta ki. A kerekded modell lazábban és több önbizalommal vonult végig a kifutón, mint bármelyik másik profi.

A show másik különlegessége Andrej Pejic androgün és saját bevallása szerint "nemek között élő" modell felbukkanása volt. Igazából hiányát is éreztük volna egy ilyen különleges személy jelenlétének egy ehhez fogható korszakalkotó bemutatóról.

Melissa Burns és Andrej Pejic

Donna Karan sokszínű modelleket felsorakoztató idei show-ja, hogy saját szavaival éljünk, "a várost, az embereket, a New York utcáin fellelhető stílusok egyediségét " hivatott ünnepelni. Remélhetőleg ez a fajta sokszínűség a következő szezonokban minél több kifutón majd visszaköszön.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell