Új kollekciók az Esprit-től

2015.augusztus.20.

Kristálytiszta víz és csillogó kövek - ez a két elem alapvető fontosságú az ESPRIT legújabb kollekciói szempontjából, ugyanis ők teszik fényessé és éterivé az előttünk álló hidegebb hónapokat. A víz áramlása által inspirált lendületes vonalak minden darabnak különleges és nőies hangulatot kölcsönöznek. Ebben a szezonban az ékszertervezők ihletet merítettek a csillogó bizsúk világából. Ezekkel az új, lélegzetelállító darabokkal biztosan nem tudunk majd betelni az ünnepek alatt.

A hétköznapok is megérdemelnek némi kis csillogást!

A finom és nőies Blake minden bizonnyal nagy eséllyel pályázik a mindennapok kedvence címre. A klasszikus fém szíj diszkrét bájjal kecsegtet, míg gyöngyház számlapja elegáns ravaszságot kölcsönöz az időmérő számára. Egy könnyed és egyszerű kiegészítő, amely minden napot szebbé varázsol.

Kapható ezüst színben illetve sárga és vörös arany változatban.

Pico vagyis egy milliomod

Ez a név tökéletesen passzol ehhez a filigrán láncon lógó, cirkónia berakásos medálcsaládhoz. Mit üzennek az ékszerek? Azt, hogy a szavak néha egyszerűen feleslegesek. A négy időtlen darab tökéletes kiegészítő az elkövetkező ünnepi időszaknak. Az Infinity a végtelenséget szimbolizálja, a Luck lóhere alakkal kíván sok szerencsét, a Love a szerelmet testesíti meg, míg a csillag alakú Wish örökké saját hullócsillagodként ragyog majd nyakadban.

Anyag: ródimozott arany/rózsaarany bevonatú ezüst

A tökéletes szépség nem igényel semmilyen sallangot

Ezeket a gyűrűket egy ötletes csavar teszi kétséget kizáróan ellenállhatatlanná, hiszen szemet kápráztató Pavék díszítik a gyűrűk egy-egy karikáját. Tökéletes kiegészítője a stílus-tudatos nőknek.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amivel már nem foglalkozol, ha betöltöd a 30-at

10 dolog, amivel már nem foglalkozol, ha betöltöd a 30-at

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját