Újabb kemény kritika a Victoria´s Secret show-nak!

2015.november.4.

Ünnepre készül az évről-évre a világ legnagyobb divatshow-t tető alá hozó Victoria´s Secret.

Jourdan Dunn beszólt
Jourdan Dunn beszólt
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A fehérneműóriás idén ünnepli a nagyszabású angyalkás esemény 20. évfordulóját. Nagy a készülődés az egy hét múlva megrendezésre kerülő show előtt. Már tudjuk, hogy Gigi Hadid, sőt Kendall Jenner is csatlakozik a fehéneműs bemutatóhoz. Ez biztosan újabb lökést jelent majd a márkának, akik az utóbbi időszakban inkább pofonokat kaptak.

Most azonban napról-napra mindenki egyre izgatottabb, hogy milyen különleges dobással áll elő a Victoria´s Secret az ünnepi bemutatón. Az már biztos, hogy a Fantasy Bra viselője idén Lily Aldridge lesz, ami valljuk meg kisebb csalódást okozott, hiszen igazán különleges főszereplőre számított mindenki. A gyönyörű modell viszont régóta a márka kedvence, így valószínű volt, hogy előbb-utóbb megkapja a szuperdrága melltartót.

Az önfeledt ünneplést azonban már most beárnyékolja néhány apróság. Például a nagy durranásnak beharangozott Rihanna hirtelen lemondta a fellépést. Az énekesnő arra hivatkozott, hogy inkább készülő albumán végezné az utolsó simításokat. Elég furcsa magyarázat a popsztár részéről, de az már biztos, hogy Ellie Goulding beugrásával egész jól jöttek ki.

Közben az egyik igencsak népszerű korábbi modelljük, Jourdan Dunn is belerúgott egyet a márkába. A Twitteren így kommentálta, hogy a barbadosi popsztár lemondta a fellépést: "Sokkal jobban érzem magam most, hogy tudom, Rihanna sem csinálja a BS-t, bocsánat úgy értettem, a VS-t" - írta a tökéletes alakú Dunn. A BS, jelen esetben a bullshit (baromság) szó rövidítése. A modell gyorsan letörölte ugyan a tweetet, de így is elég sok emberhez eljutott, és a Victoria´s Secret kritizálói lelkesen dörzsölték a tenyerüket. Maradjunk annyiban, hogy nem volt éppen elegáns lépés Jourdantól, hiszen korábban szépen keresett a márkán. Nem tudjuk, hogy elvi problémáit támadtak-e a fehérneműcéggel, vagy csak egyszerűen megsértődött, amiért idén nem került a kifutóra. Reméljük, nem az utóbbi, mert úgy még cikibb a történet.

Amikor Jourdan Dunn nem tartotta baromságnak a show-t
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói