Van, aki forrón szereti - Az Intimissimi szexi, új kollekciója

2013.augusztus.1.

Július 23-án Veronában a kánikula estére sem enyhült, sőt: az Intimissimi 2013-as őszi-téli kollekciójának bemutatóján forrósodott föl csak igazán a levegő!

Van, aki forrón szereti  - Az Intimissimi szexi, új kollekciója
Fotó: Intimissimi

A GLAMOUR volt olyan szerencsés, hogy már a bemutató előtt a szexi budoár hangulatát árasztó showroomban megcsodálhatta az olasz fehérnemű márka meseszép új darabjait. A kollekciót a húszas évek stílusa inspirálta, a színes kövekkel, flitterekkel díszített, szatén és finom csipke fehérneműket hosszú kesztyűk, ékes fejdíszek, szőrmestólák egészítették ki. A visszafogottabb, elegáns darabok mellett az erotikus, csipkeműremekek is megtalálhatók a kollekcióban, ahogy a márkától már megszokott kényelmes darabok is, és természetesen a férfiakra is gondoltak.

A bemutatón húsz gyönyörű topmodell vonult föl, elsőként az Intimissimi felfedezettje, a csodaszép és nőies Tamara Lazic, akivel hamarosan exkluzív interjút is olvashattok a lapban. A mi szívünknek különösen kedves volt Molnár Csilla, aki egyetlen magyarként lejtett végig a kifutón.

A látványos show-ra, melyen a fergeteges zenét az impozáns Gaga Symphony Orchestra élőben szolgáltatta, idén nemzetközi divatbloggereket hívtak el, akik VIP vendégként, az első sorból csodálhatták meg az eseményt. Nagy örömünkre köztük volt a magyar The Sense bloggere, Molnár Dorka is. A kollekció darabjai már kaphatók az Intimissimi üzleteiben.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke