Vanessa meghódítja a Távol-Keletet!

2011.július.27.

Vanessa és Heni mindig készítenek magukról ilyen fotókat, ezt még nem volt idejük kifesteni, de így is nagyon cuki!
Vanessa és Heni mindig készítenek magukról ilyen fotókat, ezt még nem volt idejük kifesteni, de így is nagyon cuki!

Axente Vanessa a GLAMOUR olvasóinak már régi kedvence, a szemtelenül fiatal modell tavalyi, elképesztően sikeres szingapúri kalandja után idén sem adja alább. Sőt, ezúttal megpróbál időt szakítani arra is, hogy megossza veletek élményeit!

Olvastad Vani kalandjainak első részét, ha nem kezd azzal! Kattints!

Elérkeztünk az 5. hetünk végéhez. Nehéz napokat hagyhatunk magunk mögött. Bár ez a nyár kevésbé olyan pörgős, mint legutóbb mikor itt voltam, munkákból nincs hiány, amiért nagyon hálásak vagyunk. Mikor megérkeztünk, már 3. nap megkaptam az első munkámat. Nagyon nagy szerencsém volt, mert az ügynökség az utolsó pillanatban hívott, hogy van még egy castingom, amire rohannom kellett, hogy odaérjek. Nehéz úgy szervezned a napodat, hogy mindenhova eljuss. Minden percben készen kell állnod, mert sohasem tudhatod mikor hív az ügynökség, hogy van egy last minute casting, vagy shooting. Velünk is fordult már elő, hogy éppen leadtuk a rendelésünket az étteremben, mikor hívott az ügynökség, hogy 1 órám van, hogy a fotózáson legyek.

Az első két hétben voltak olyan napjaink Henivel, hogy reggelire csak egy müzli szeletet ettünk, és utána csak este 6 órakor jutottunk ételhez, annyi castingunk volt. Reggel be az ügynökségre, onnan show casting, vissza az ügynökségre, utána 3 magazin casting, és mindenhova tömegközlekedéssel, vagy gyalog megyünk.

Ráadásul minden héten történt valami baj Henivel. A szemei dagadtak be a rengeteg sminktől, a lábát törte föl sebesre a cipő a sok mászkálástól. Van olyan, hogy napi 3-4 órát gyalogolunk egyik castingról a másikra, vagy éppen castingról munkába, munkából castingra. Sokszor előfordul, hogy hajnali 5kor kell kelnünk, mert korán kezdődik a fotózás, és délután 4-5 óráig ott vagyunk, utána pedig még el kell mennünk 1-2 válogatásra. De mindez megéri, mert nagyon jó munkákat kapunk. Heninek is nagyon sok munkája van, például fotózott a Harper is.

Vanessa és Heni
Vanessa és Heni

Azt pedig örömmel jelenthetem be, amit ma tudtam meg, hogy megkaptam a Chanel Jewellery valamint a Valentino show-t. Ez alkalommal 2 helyre is utazhattam munka miatt. Múlt héten jöttem meg Hong Kongból, előtte való héten pedig Kuala Lumpurba fotóztam egy kampányt. Aminek még nagyon örülök, hogy fotóztam a LOfficielnek, és még egy cikket is írtak rólam. De a legkeményebb fotózásom múlt héten volt, amikor kint a tűző napon 37 fokban fotóztunk téli ruhákat. Ez az elképesztő meleg a castingokhoz való eljutást is nagyban megnehezíti. Főleg a kinézetünkre van nagy hatással, negatív szempontból. A jövő hétről még biztosat nem tudok mondani, de elég sűrűnek fog tűnni. Szóval nagyon várom, hogy újabb jelentéseket tudjak írni nektek.:)

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán