Világsiker! Beyoncé Sugarbird ruhában nyaral Hawaiion

2016.június.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Aki még mindig azt hiszi, hogy a magyar divat nem világszínvonalú, annak most fog leesni az álla: Abodi és Mojzes Dóra, a Nanushka illetve a Use Unused után itt van az újabb magyar márka, amelyiknek egyik ruháját egy szupersztár viselte.

beyonce, sugarbird
beyonce, sugarbird
Fotó: beyonce.com

Baranyi Ádám tervező a Sugarbird blogjában nemrég éppen arról mesélt, hogy Beyoncé stylistja bekérte az általa tervezett 2016-os tavasz-nyári kollekció citromos darabjait. Persze, a kérés nem véletlen volt, hiszen Queen Bey legújabb albumának ugyebár Lemonade a címe.

Ádám többek között arról is mesélt, hogy milyen részletes és komoly mérettáblázatot kaptak az énekesnőtől. Az interjú készítésének idején már útban voltak a ruhák és az Ádám által tervezett ékszerkollekció darabjai is Los Angeles felé, ám ekkor még csak reménykedtünk benne, hogy Beyoncé valaha is felveszi őket.

A díva és Jay Z, no, meg persze Blue Ivy, éppen Hawaiion nyaralnak, amivel egyrészt a házasságukat érintő folyamatos pletykálkodást hessegették el egyszer s mindenkorra, másrészt remek alkalom volt arra, hogy Beyoncé felpróbálja az Amore Primavera kollekció citromos darabjait.

Az énekesnő még Instagramon is posztolta az egyik citromos fejdíszt és fülbevalót, amit a parton viselt. Még több fotót Beyoncé hivatalos oldalán találsz, ahol akcióban és közelebbről is megfigyelheted a citromos, ejtett vállú ruhát a dögös énekesnőn.

Beyoncé (@beyonce) által közzétett fénykép, 2016. Jún 20., 20:07 PDT

Az örömből Dukai Regina is kivette a részét, és máris posztolta Beyoncé fotójával együtt azt a képet, ami róla készült ugyanabban a ruhában.

Hihetetlen dolog történt velünk, ami ma reggel (ha szégyen, ha nem) könnyeket csalt a szemembe! Fantasztikus @sugarbirdofficial tervezőnk @baranyiadam kreációját nem más, mint @beyonce viseli Hawaiion, ahol épp a kis családjával nyaral! Nagyon-nagyon büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek a szuper csapatnak! ❤️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 #annyiradeannyirebüszkevagyok #sugarbird #beyonce #adambaranyi #lemonade Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép, 2016. Jún 21., 00:59 PDT

Világsiker! Beyoncé Sugarbird ruhában nyaral Hawaiion Baranyi Ádám citromos darabjait öltötte magára, és még fotó is készült róla.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője