Világsiker! Beyoncé Sugarbird ruhában nyaral Hawaiion

2016.június.21.

Aki még mindig azt hiszi, hogy a magyar divat nem világszínvonalú, annak most fog leesni az álla: Abodi és Mojzes Dóra, a Nanushka illetve a Use Unused után itt van az újabb magyar márka, amelyiknek egyik ruháját egy szupersztár viselte.

beyonce, sugarbird
beyonce, sugarbird
Fotó: beyonce.com

Baranyi Ádám tervező a Sugarbird blogjában nemrég éppen arról mesélt, hogy Beyoncé stylistja bekérte az általa tervezett 2016-os tavasz-nyári kollekció citromos darabjait. Persze, a kérés nem véletlen volt, hiszen Queen Bey legújabb albumának ugyebár Lemonade a címe.

Ádám többek között arról is mesélt, hogy milyen részletes és komoly mérettáblázatot kaptak az énekesnőtől. Az interjú készítésének idején már útban voltak a ruhák és az Ádám által tervezett ékszerkollekció darabjai is Los Angeles felé, ám ekkor még csak reménykedtünk benne, hogy Beyoncé valaha is felveszi őket.

A díva és Jay Z, no, meg persze Blue Ivy, éppen Hawaiion nyaralnak, amivel egyrészt a házasságukat érintő folyamatos pletykálkodást hessegették el egyszer s mindenkorra, másrészt remek alkalom volt arra, hogy Beyoncé felpróbálja az Amore Primavera kollekció citromos darabjait.

Az énekesnő még Instagramon is posztolta az egyik citromos fejdíszt és fülbevalót, amit a parton viselt. Még több fotót Beyoncé hivatalos oldalán találsz, ahol akcióban és közelebbről is megfigyelheted a citromos, ejtett vállú ruhát a dögös énekesnőn.

Beyoncé (@beyonce) által közzétett fénykép, 2016. Jún 20., 20:07 PDT

Az örömből Dukai Regina is kivette a részét, és máris posztolta Beyoncé fotójával együtt azt a képet, ami róla készült ugyanabban a ruhában.

Hihetetlen dolog történt velünk, ami ma reggel (ha szégyen, ha nem) könnyeket csalt a szemembe! Fantasztikus @sugarbirdofficial tervezőnk @baranyiadam kreációját nem más, mint @beyonce viseli Hawaiion, ahol épp a kis családjával nyaral! Nagyon-nagyon büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek a szuper csapatnak! ❤️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 #annyiradeannyirebüszkevagyok #sugarbird #beyonce #adambaranyi #lemonade Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép, 2016. Jún 21., 00:59 PDT

Világsiker! Beyoncé Sugarbird ruhában nyaral Hawaiion Baranyi Ádám citromos darabjait öltötte magára, és még fotó is készült róla.

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját