Világsztárokkal érkezik a Huawei Watch

2015.szeptember.8.

A Huawei bejelentette, hogy a Huawei Watch kampányt indít a világ egyik legelismertebb divatfotósával, Mario Testinóval, aki Karlie Kloss szupermodellt és a világ egyik vezető férfi topmodelljét, Sean O'Pry-t fotózta a reklámhoz. Ez az első alkalom a vállalat történetében, amikor együtt dolgozik a divatvilág ikonikus képviselőivel annak érdekében, hogy kifejezésre juttassa a divat és a technológia összefonódásáról vallott vízióját. A Huawei Watch Magyarországon várhatóan 2015 utolsó negyedévétől lesz kapható.

karlie kloss
Fotó: MarioTestino/Huawei

"A fotózás az okosórával elképesztő volt! Én azért viselek órát, mert azt szeretném üzenni a környezetemnek, hogy számomra fontos az idő" – mondta el Sean O'Pry, a világ egyik vezető férfi modellje. "A Huawei Watch az első klasszikus kinézetű okosóra a piacon, amely felveszi a lépést napjaink összekapcsolt világával, és a divatot ötvözi a technológiával. Nagyon élveztem, hogy részt vehettem ebben a kampányban".

Karlie Kloss a következőket nyilatkozta: "Nagyon lelkes vagyok, hogy része lehetek ennek a fantasztikus kampánynak és együtt dolgozhatok Marióval és Seannal. A divat és a technológia fontos szerepet játszanak az életemben, ezért izgatottan várom, hogy ez a két világ hogyan találkozik és kapcsolódik össze a Huawei okosórájában. A Huawei Watch a klasszikus, jó megjelenést biztosító külsőt ötvözi a legmodernebb technológiával. Így számomra mindazt kínálja, amire szükségem van".

karlie kloss
Fotó: MarioTestino/Huawei

"A technológia rendkívül gyorsan halad előre, viszont a legtöbb esetben nem az esztétikummal párhuzamosan. Ezért vélem úgy, hogy a Huawei rendkívül okos döntést hozott, amikor a kettőt egyesítette a Huawei Watch-ban." – tette hozzá Mario Testino divatfotós.

A klasszikusan elegáns külsőbe rejtett intelligens technológia
A Huawei Watch klasszikus svájci órákat idéző készülék, amelyet a legmodernebb, innovatív technológiával szerelt fel a gyártó. Az Android Wear™ által üzemeltetett okosórával bárhová megyünk, mindig csatlakozni tudunk az elérhető hálózathoz, azonnali értesítéseket kapunk hívásinkról, SMS-einkről, további instant üzenetek és emailek érkezéséről is.

A Google's Android Wear™ legfrissebb verziójának köszönhetően az Android és az iOS operációs rendszerű telefonok is csatlakoztathatóak a Huawei Watch-hoz.

A Huawei Watch óralapja a klasszikus karóráknak megfelelően 42mm-es átmérőjű, érintésre reagáló, kerek AMOLED vízálló képernyővel készült, amely koronája a két órát jelző pozíciónál helyezkedik el. A képernyőt karcálló, zafír kristály lencse fedi, kijelzője pedig reagál a kesztyűs és a nedves kéz érintésére is.

Az óralap kerete többféle változatban és anyagban elérhető: rózsaarany, rozsdamentes acél és fekete verziókban. A vállalat ezzel párhuzamosan egy sor különböző számlap-megoldást is kínál számunkra, amelyek között találunk klasszikus, luxus, üzleti, nőies, modern és egyszerű letisztult dizájnt is.

A vállalat a Huawei Watch-hoz számtalan óraszíjat kínál, többek között fémszíjat rózsaarany és fekete árnyalatban, valamint klasszikus fém színben, ezen kívül pedig barna vagy fekete színű bőrt is. A készülék eredeti szíja ugyanakkor könnyen lecserélhető bármilyen egyedi, 18 mm-es szélességű szíjra.

A Huawei Watch-ot "telefonkereső" funkcióval is felszerelte a gyártó, ennek segítségével könnyedén megtalálhatjuk az elkeveredett okostelefonunkat.

Ez is érdekelhet

Imádjuk Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos beceneveit

Imádjuk Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos beceneveit

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz