Zoób Kati kiállítás nyílik a Ráth György villában

2022.január.5.

Nagyon jó hír, hogy meghosszabbítják a Terítéken-kiállítást. A Dresszkód: szecesszió című kiállítás után egy kortárs divattervező legenda, Zoób Kati öltözeteiből nyílik tárlat január második felében a budapesti Ráth György-villa termeiben, a budapesti Városligeti fasor 12. szám alatt, mely a Magyar Iparművészeti Múzeumhoz tartozó épület.

Zoób Kati kiállítás
Zoób Kati a magyar divat meghatározó alakja és alakítója
Fotó: Iparművészeti Múzeum

A kiállítássorozat új része tökéletes program a divat- és az iparművészet, a kultúra iránt érdeklődőknek. Menjetek el a barátnőiddel, az anyukáddal, a nagymamáddal, hiszen minden korcsoportot elbűvöl majd az a mesterségbeli tudás, kiemelkedő esztétikai érzék, divatérzékenység, ami a sikeres magyar tervezőnőt jellemzi.

Az Iparművészeti Múzeum állandó kiállításával közösen megtekinthető ruhaköltemények jelenthetik a 2022-es év első meghatározó múzeumi élményét a fővárosban. A kiállítás ráadásul nem csak viseleteket, hanem Zsolnay ihlette Zoób Kati-ékszereket is felvonultat majd, amelyek méltó kiegészítői a divattervezőnő ruháinak.

Szintén jó hír, hogy az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből ősszel nyílt Terítéken című luxuskerámia-válogatás a nagy érdeklődés miatt még három hónappal tovább, azaz április 3-ig látogatható a Vajdahunyad várban. Egy séta a ligetben egy szuper élménnyel megspékelve?

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói