9 tipp arra, hogyan kerülheted el a karácsonyi tumultust

2015.december.7.

Ismét itt a Karácsony! A boldog pillanatok megosztása, és szeretteinkkel való időtöltés örömteli időszaka. Legalább is, mindannyian azt szeretnénk, ha erről szólna a karácsony. A valóság sokszor kevésbé idilli. A karácsonyi készülődés – ajándékok beszerzése, csomagolása, az otthon ünnepivé varázsolása, buli szervezése – könnyen megfeneklik, különösen akkor, ha nap mint nap, még a munkahelyen és a családban is helyt kell állni.

Az AVON hasznos ötletekkel és tippekkel szeretne ellátni, hogy elkerüld a karácsonyi forgatagot, illetve a lehető legegyszerűbben és stresszmentesen készülj el mindennel. Kezdd a Karácsonyi Tervezővel, kövesd tanácsainkat és élvezd a nyugodt ünnepi időszakot! Íme, egy lista azokról a praktikus tippekről, amik segítségével könnyedén kézben tarthatod a dolgok irányítását:

1. Kezdd korán
Bármilyen evidensnek tűnik is, jobb észben tartani, hogy az időzítés a siker titka. Már novemberben kezdd el tervezni, milyen karácsonyra készülsz – készíts listát arról, hogy kinek szeretnél ajándékot adni, kalkuláld ki az erre fordítható összeget. Nem kell mindent egyszerre csinálni, ezért jobb a korai kezdés.

2. Használd az internetet


Mielőtt bevásárlókörútra mész, végezz előkarácsonyi terepszemlét. Nem lehet elégszer hangsúlyozni – kezdd korán, nézz utána a dolgoknak az interneten, hasonlítsd össze az ajánlatokat, és ha lehetséges, vásárolj online! Ezzel időt takaríthatasz meg, nem kell annyit idegeskedned, így több időd marad arra, hogy a szeretteidnek szánt ajándékokon törd a fejed. A nyomozást kezdheted az AVON Előkarácsonyi Ajánlatai megtekintésével!

3. Ragaszkodj a meghatározott költségvetésedhez


Ha az utolsó pillanatra hagyod a vásárlást, könnyen elveszítheted a kontrollt a költéseid felett. Mielőtt vásárolni kezdesz, írd le az elkölthető keretet, csoportosítsd, hogy mit szeretnél (ajándékok, buli, stb.), és a pénzügyi helyzetedet figyelembe véve állíts fel fontossági sorrendet!

4. Vond be a családodat


Jóllehet te vagy a karácsonyi előkészületek felelőse, de ez nem jelenti azt, hogy mindent egyedül kell csinálnod. Vond be a családtagokat is a munkálatokba – meg leszel lepve, hogy milyen jó móka együtt díszíteni a fát, vagy együtt sütni a sütiket! Ugyanakkor próbálj rájuk bízni felelősségteljesebb feladatokat is – segítsenek a konyhában vagy a takarítással – a munkamegosztás segít csökkenteni a stresszt.

5. Használd a segítő útmutatókat


Ha nem találod valamelyik családtagodnak vagy barátodnak a megfelelő ajándékot, vess egy pillantást az AVON Előkarácsonyi Ajánlataira és A Tökéletes Ajándék Megtalálása (december 1-től elérhető) című útmutatóra! Meríts ihletet a termékekből, és használd ki az exkluzív online ajánlatok nyújtotta előnyöket.

6. Szakíts időt magadra


Ebben a rohanós időszakban ne feledkezz meg magadról sem. Ha jó előre összeállítottad a tennivalók listáját, sokkal több időd marad arra, hogy kényeztesd magad. Alakíts ki egy kényelmes, nyugalmas helyet, ahol lazíthatsz! Legyen ez a téli kuckód, ahol feltöltheted az energiaraktáradat! Hagyd, hogy a karácsonyi otthoni díszeink inspiráljanak – olvasd el a href="http://gemadhu.hit.gemius.pl/hitredir/id=.FDlPzfXkWkuvEWCToEr0ZeC78cgTkOn010wAjcWXH7.o7/stparam=lckofsmjwr/fastid=jvqqzhaekdyzzbeggbpvdmkxazma/url=https://avononline.avon.hu/beauty-service/osszes-cikk/az-otthonod-te-magad-vagy/331121/201511/">Az otthonod te magad vagy
című cikkünket!

7. Tedd lenyűgözővé

Legyél kreatív az ajándékok csomagolásakor és készítsd el őket úgy, hogy igazán nagyszerűen mutassanak a fa alatt. Nézd meg ajándékcsomagolási ötleteinket a hamarosan megjelenő Csomagolj, hogy lenyűgözz című cikkünkben!

8. Tedd felejthetetlenné


A karácsonyi buli előkészületeit hagyd utoljára, az ünnepek előtti hetekre! Próbáld emlékezetessé tenni az élményt vendégeid számára! Használd ki az idődet, kövesd és alkalmazd a fenti tippjeinket! Hozd ki a legtöbbet ebből a varázslatos időszakból, amit a szeretteid körében töltesz!

9. Élvezd a pillanatot


Talán ez a legfontosabb tipp, amit kaphatsz. Az előkészületek, a tervezés és az egyéb munkálatok mind feleslegesek, ha nem élvezed ki igazán a pillanatot. Csak lazán, kövesd tanácsainkat és haladj a saját tempódban! Minden tökéletes lesz. Boldog karácsonyt kívánunk!

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: íme a legcsodálatosabb ruhaköltemények

Emmy gála 2021: íme a legcsodálatosabb ruhaköltemények

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján