A Dorko új Geisha cipői lesznek a kedvenceid ezen a nyáron

2020.augusztus.6.

Nem telhet el a nyár a Dorko Geisha csodás cipői nélkül. Ezt a végtelenül sikkes, ultrakönnyű és-kényelmes cipőt bármilyen alkalomra viseled.
Kíváncsiak voltunk néhány kulisszatitokra az új kollekcióval kapcsolatban.
Fitos-Dombai Laura a márka PR szakembere minden kérdésre választ ad.

Mi inspirálta a Geisha kollekció létrejöttét?
Az úgy nevezett Geisha kultuszon már ötödik éve dolgozik a Dorko csapata, folyamatos újításokkal és fejlesztésekkel karöltve. A méltán híres japán gésák által hordott magasított talpú lábbeli a Dorko Geisha modellek ötletadója, ami a hölgyek nőies tartásáért felel. Minden évben hatalmas érdeklődés előzi meg az új Geisha kollekciók bemutatását, ezért is szeretünk nagy hangsúlyt fektetni a kampányra.

Miért ezt a kultúrát választottátok?
Elsősorban a már korábban is említett magasított talpkialakításban mutatkozik meg a keleti kultúra, hiszen egykor a japán gésák hordták a hasonló talpú, nem mindennapi lábbeliket. Továbbá egyes Geisha cipők színvilágát a japán cseresznyevirágzás ihlette, ami szintén a keleti kultúra hangulatát idézi. Szerencsére a vásárlók abszolút tudnak és szeretnek is azonosulni az izgalmas irányzattal, hiszen a Dorko egyik legnépszerűbb cipőiről van szó.

Mi volt a fő szempont a tervezésénél?

A Dorko tervezői szerettek volna egy olyan egyedi, csajosan sportos, utcai cipőt alkotni, ami a magyar lányok kedvence lehet. Az egyediség mellett fontos szempont volt a kényelem, ezáltal a könnyű viselet, ami a Geisha cipő egyik védjegyévé is vált már az évek alatt. Személy szerint nekem is ez az egyik kedvenc Dorko modellem, nagyszerűen párosítható az elegáns és a sportosabb outfitekkel egyaránt.

Miért különlegesek ezek a cipők?

Az egyediségük mellett a sportosan elegáns stílus teszi a Geisha cipőket különlegessé. Mi nők, szívesen cseréljük le kényelmetlen magassarkúinkat egy-egy sneakerre, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kellene a csinos outfiteket. Szerencsére Geisha lábbeliket bármilyen alkalomra felvehetjük, így garantált a kényelem és trendiség egyaránt.

Miben változott a 2020-as kollekció?
A visszatérő modellek mellett az idei tavaszi-nyári szezonban újdonságok is helyet kaptak. A Dorko Geisha már kötött anyagú felsőrésszel is elérhető, emellett pedig nagy sikerrel debütált a "belebújós", slip-on változat is. A balerinacipő és sneaker találkozásából született, egyedi sziluettel és extra designelemekkel felszerelt Geisha évről évre méltán nyeri el a legcsajosabb Dorko cipőnek járó címet. A légies kialakítás, a komfortérzetet biztosító tulajdonságok, a jól felismerhető Geisha-stílusjegyek mind-mind hozzájárulnak a cipő több szezonon átívelő népszerűségéhez. A klasszikus Geisha "többgenerációs" újjászületése, a szuperkönnyű és áttetsző Geisha Light, valamint a színesebb Animated darabok széles palettája gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a leginkább hozzáillő cipőt.

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet