Alma, körte, homokóra: válassz a testalkatodnak megfelelő fürdőruhát!

Szponzorált tartalom

2022.június.23.

Ha megtalálod a testalkatodhoz illő fürdőruhát, az hatalmas önbizalom löketet ad. Igényes, időtálló fürdőruhát találni kifejezetten jó befektetés, hiszen, ha megtalálod az igazit, az éveken át hű társad lesz. Ezért érdemes időt szentelni a kiválasztására, több fazont felpróbálni és átgondolni mi az, ami a legjobban illik hozzánk.

Alma, körte, homokóra: válassz a testalkatodnak megfelelő fürdőruhát!
Fotó: sloggi

Az első lépés, hogy beazonosítsuk, milyen a testalkattal rendelkezünk és ahhoz milyen típusú fürdőruhát érdemes választanunk. Alma, körte, homokóra vagy valami egészen más? Te milyen alkattal rendelkezel?

Alma alkat

Az alma alkatúak közös jellemzője, hogy a hasi rész kerekebb. Emellett a lábak vékonyak a mellrész pedig egyénenként eltérő. Ebben az esetben érdemes a derék helyett inkább a dekoltázst, lábakat hangsúlyozni. Ehhez tökéletes választás lehet egy egyrészes fürdőruha, akár mély kivágással, akár anélkül, ami szépen nyújtja a lábakat. Ez a fazon egyébként is a fénykorát éli, úgyhogy itt az idő, hogy visszarepüljünk a 90-es évekbe egy piros egyrészes fürdőruhában!

SLOGGI egyrészes fürdőruha 19 999 Ft
Fotó: sloggi

Körte alkat

A körte alkatot vékony derék, keskeny vállak és szélesebb csípő jellemzi. Mivel a csípő és a combok hangsúlyosabbak, a fürdőruha alsó részére érdemes jobban odafigyelni. Ha az egyensúlyra törekszünk, válasszunk egyszínű alsórészt és látványosabb fürdőruhafelsőt, így optikailag szélesíthetjük a vállrészt, jobban középpontba kerül a felsőtest. A kétrészes fürdőruha jó választás, szépen hangsúlyozza a körte alkatú viselő derekát.

Blue Acra felső 11 999 Ft és alsó 8999 Ft
Fotó: sloggi

Homokóra alkat

A homokóra alkat jellemzője, hogy szélesebb a csípő és nagyobbak a mellek, ehhez képest a derékrész vékonyabb. A magasabb derekú fürdőruhák különösen jól állnak nekik, hiszen még inkább hangsúlyozzák vékony derekukat.

Fotó: sloggi
SLOGGI egyrészes fürdőruha 16 999 Ft
Fotó: sloggi

Oszlop alkat

Keskeny csípő, vékony derék és kisebb keblek jellemzik az oszlop alkatú nőket. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor te vagy az, akinek érdemes kísérleteznie a nagy mintákkal, fodrokkal. A fürdőruha alsó és felső részén is nyugodtan viselhetsz feltűnőbb darabokat. De ha a sportosabb vonalat képviseled, egy úszódressz is kiváló választás.

Fotó: sloggi
SLOGGI Fancy Guppy fürdőruha, felsőrész 12.999 Ft alsó 8499 Ft
Fotó: sloggi

Fordított háromszög

A fordított háromszög testalkat legszembetűnőbb jellemzője, hogy a vállak szélesebbek, mint a csípő. Úgy tűnik az idei trendek kedveznek azoknak, akik ebbe a kategóriába tartoznak, hiszen számukra tökéletes választás az aszimmetrikus felsőrész, amiből idén igazán nincs hiány! Rengeteg fazon közül válogathatunk és mellélőni lehetetlen!

Aszimmetrikus fürdőruha felső 10 999 Ft és alsó 8499 Ft
Fotó: sloggi

A sloggi Shore fürdőruhák strapabíró, gyorsan száradó, UV védelmet biztosító anyagból készültek, így a kényelem és a komfort garantált. Minden darab easy sizing méretezés alapján elérhető, a még könnyebb méretválasztásért.

Keresd őket a sloggi üzletekben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut, Duna Pláza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban!

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói