Bemutatjuk a Levi´s Revel forradalmasított alakformáló farmert

2013.szeptember.11.

1934-ben megszületett a döntés, hogy a Levi's® örökre megváltoztatja a női divatot. 1934 őszén mutatták be az első női farmert, a Lady Levi's®-t, ami mérföldkőnek számít a divattörténelemben.

2010-ben mutatkozott be a Levi's® Curve ID farmercsalád, mely ismét egy bátor lépés volt a cég részéről. Elérkeztünk 2013-ba, és be szeretnénk mutatni a Levi's® Revel farmert, mely egyenlő a tökéletesen illeszkedő farmerral.

A Levi's® tervezői csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megteremtsék a tökéletes farmert. Levi's® Revel egy új szabadalmaztatott technológiával készült, a legkiválóbb anyagok felhasználásával.

A 2010-es Levi's® Curve ID kezdeményezéssel a cég elismerte azt, hogy minden nőnek joga van a tökéletesen illeszkedő farmerhez. 2013-ban, amikor tesztelték a Levi's Revel prototípusokat világszerte, hosszasan figyelték a nőket, akik arcán megelégedettség látszott. Ki ne akarná minden nap ezt érezni egy farmer viselésétől?

Az új farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia tulajdonképpen vezérli a farmeranyagot annak érdekében, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluettet adva a testnek.

A Revel négyirányú sztrecs anyagból készült, amely átöleli az alakot, és ez által a hőn áhított alakot biztosítja. Pamut, poliészter, Lycra és DuPont Sorona rost felhasználásával tökéletesre javítja a hölgyek alakját és még mozogni is tudnak benne. Rendelkezik egy memóriával, ami megtartja viselője alakját. Ennek a memóriának a hiányában más farmerek a viseléstől elveszítik formájukat, de ez a farmer tökéletesen illeszkedik tulajdonosára, többszöri viselés után is.

A Levi's® Curve ID rendszer Levi's® Revel farmerja a legjobbat hozza ki a női testből, megszűnteti a leggyakoribb illeszkedési frusztrációkat. A farmer kapható slight, demi és bold curve változatban. A színeket tekintve széles választék várja a vásárlókat.

Engedd, hogy a tested beszéljen. A Levi's® Revel kollekció Levi's® márka boltokban elérhető szeptember közepétől.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett