David Beckham megint alsóra vetkőzött a H&M kedvéért

2014.január.24.

David Beckham fogja a főszerepet játszani az új, David Beckham Bodywear at H&M című tavaszi kollekció reklámfilmjében. A Drive és a Csak Isten bocsáthat meg című filmek rendezőjeként is ismert Nicolas Winding Refn által rendezett reklámfilm a 2014. február 2-án megrendezésre kerülő Super Bowl során kerül bemutatásra.

david beckham
Fotó: Rexfeatures

Az eseménydús történetben David egy szál alsóneműben találja magát egy fotózásról kizárva, egy háztetőn, ahonnan nincs lejárat. Saját kaszkadőrét játszva mindent meg kell tennie azért, hogy biztonságba kerüljön. A filmnek David két különböző változatát vette fel, ezek a hm.com honlapon szavazásra lesznek bocsájtva, hogy kiderüljön, melyik a közönség kedvence. A szavazás január 27-én kezdődik.

"Nagyon izgalmas volt az egyik kedvenc rendezőmmel, Nicolas Winding Refn-nel dolgozni a H&M számára készült új kampányomon" – mondta David Beckham. "Nicolas keményen ösztökélt arra, hogy egy akciódús filmet hozzunk létre, amely a legjobb formájában mutatja be az idei szezon új, tradíció-inspirált alsóruházatát" – tette hozzá a futball legenda.

"Imádtam Daviddel dolgozni ezen az új kampányon" – nyilatkozott Nicolas Winding Refn. "Nagyon természetesen viselkedik a kamerák előtt, és rettenthetetlen volt, amikor a kaszkadőrjeleneteket vettük fel. A reklámfilm mókás, elegáns és látványos is egyben, valamint David személyiségének különböző vonásait mutatja meg" – mesélte a rendező.

A kampányban a tavaszi David Beckham Bodywear kollekció termékei láthatóak, amelyek újraértelmezik a hagyományokat. A hosszú ujjú Henley felsőkön, trikókon és bokszeralsókon változatos vastagságú csíkok futnak, a hosszú raglán ujjú felsők hátán pedig college stílusú feliratozások láthatók. Szintén újdonságot jelentenek a David Beckham Bodywear gyermekeknek szánt termékei. A fiúknak készült, "mini-me" kollekció termékei között Henley felsőket, trikókat, bokszeralsókat, jégeralsókat és pizsama sortokat találhatunk. A kollekció január 30-tól lesz kapható a kiválasztott H&M üzletekben és online.

Az új termékek a David Beckham Bodywear kollekció fő termékeihez kapcsolódnak, amelyek a 2012. februári bemutatásuk óta világszerte a férfiak ruhatárának állandó darabjait képezik.

Itt beleleshetsz az új reklám színfalai mögé:

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról