GLAMOUR-napok alkalmazás tudnivalók

2021.június.15.

A GLAMOUR-napok alkalmazás a GLAMOUR hivatalos alkalmazása, annak tartalma és kuponjai teljes mértékben megegyeznek a nyomtatott kuponokkal.

Glamour-Napok ősz
Glamour-Napok ősz
Fotó: GLAMOUR Hungary

Minden beváltóhely köteles elfogadni a digitális kuponokat, ahogy a nyomtatott kuponokat is.

Kérjük az alkalmazás használatával kapcsolatos tapasztalatokat, problémákat, hibákat, reklamációkat az alábbi címre írjátok meg részünkre: app@glamour.hu . Minden elküldött reklamációt kivizsgálunk és visszajelzünk.

Hogyan használd a GLAMOUR-napok applikációt és milyen előnyei vannak?

Nagyon egyszerű, hiszen mind a Google Play (Android) áruházban, mind pedig AppStore-ban (iOS) megtalálod a GLAMOUR-napok alkalmazást, ezt kell letöltened a telefonodra, hogy tiéd lehessen a GLAMOUR júliusi lapszáma és a kuponfüzet is. A kuponokat ugyanúgy fel kell mutatni a pénztárnál, mint a nyomtatott verziót, és meg is kapod a kedvezményt. Az alkalmazás előnye, hogy akár csoportosítani is tudod az alkalmazásban a kedvenc kuponjaidat, amiket egyben is beválthatsz. Az alkalmazásban térképes kereső is segíti az eligazodást. Kérdés esetén az online kuponok beváltásáról, az alkalmazás használatáról mindent megtudhatsz az alkalmazás Súgó menüpontjából.

Mit jelent az applikációban a kuponok érvényesítése?

Vásárlás során csak az érvényesített kuponokat fogadják el a beváltóhelyek, kedvezményt csak az érvényesített kuponok után adnak. Ezért fontos, hogy a beváltás során érvényesítsd kuponodat.

Hogyan válthatom be, érvényesíthetem a kuponokat?

A kiválasztott kupon adatlapján belül a "Beváltom" gombra kattintva tudod beváltani, érvényesíteni a kívánt kupont. Ekkor egy biztonsági kérdés ugrik fel, hogy biztosan be akarod-e váltani a kupont?! Ezt megerősítve ugrik fel az érvényesített kupon képe, amit a beváltás során be kell mutatnod a pénztárosnak.

Hogy néz ki az érvényesített kupon?

Meddig lehet felhasználni a beváltott, érvényesített kuponokat?

Beváltás után alapértelmezett módon 60 perc áll rendelkezésre a bemutatásra, beváltásra, ezután a kupon "Felhasznált" státuszba vált, és nem lesz újra megnyitható, felhasználható.

A csoportos beváltás hogyan működik az applikációban?

A csoportos beváltás funkciója, hogy megkönnyítse az egy beváltóhelyhez tartozó kuponok együttes megnyitását és érvényesítését.

Több olyan partner van, akinél több kupon is beváltható, így egy nagyobb vásárlás esetén előfordulhat, hogy a vásárló egyszerre több kupont szeretne érvényesíteni. Ezt segíti a csoportos beváltás, így nem kell minden kupont egyesével kikeresni és érvényesíteni, hanem a korábbi beállítások alapján ez egyszerre is megvalósítható.

Használata gyors és egyszerű.

Nem kell mást tenni, mint a kiválasztott kuponokat a „szív” ikon megnyomásával a "Kedvencek" közé tenni, majd amikor be szeretnéd váltani őket, akkor a "Kedvencek" menüpontban a "Csoportos beváltás" gombra kell kattintani. Ekkor az összes adott partnerhez kiválasztott kupon egyszerre érvényesítésre kerül és az érvényesített kuponokat egyszerre tudod bemutatni, egymás után, a lapozó funkciót használva.

Mi a teendő, ha a GLAMOUR-napok alkalmazás összeomlik vagy nem nyílik meg?

Kérjük először ellenőrizd, hogy az alkalmazás újratelepítése megoldja-e a problémát. Ha nem, kattints az applikációban a"Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal" linkre, és küldj nekünk egy rövid üzenetet a problémáról. Vagy írj egy rövid e-mailt a app@glamour.hu címre.

Mi a teendő, ha eltűntek a megvásárolt magazinnal megkapott applikációs kuponok?

Kérjük olvasd el az applikáció SEGÍTSÉG menüpontjában a "Nem találod a kuponokat? Segítünk!" című írásunkat!

Ha a kuponokat nem sikerült visszaállítani, kérjük írj egy rövid e-mailt a app@glamour.hu címre.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói