Így lesz a ropogós hotel ágyneműből tökéletes ing

2021.június.9.

Egy jó inget a nyárra? Nem akármiből fog elkészülni!

Vajon mi lehet az életciklusuk egy hotel ágynemű huzatainak? A kérdés mindaddig foglalkoztatta az Archivist megálmodóit, Eugenie Mulier-t és Johannes Offerhaus-t, mígnem egy luxus ágyneműk töltötte éjszaka után London Mayfair egyik hotelében, megfogalmazódott bennük a gondolat: ezek a rövid életű, luxus, egyiptomi pamut ágynemű huzatok tökéletesek lennének magas minőségű ing alapanyagnak.

Tudtad, hogy a magas minőség megtartása miatt azonnal selejtbe kerül egy ágynemű huzat, ha megjelennek a használat első aprócska jelei?

A luxus hotel ágazat ezzel alapból évi 10 millió kg ágynemű huzatot pazarol el.

Az Archivist alapítói nem sokáig tétlenkedtek a tényeken ülve, hogy miként mentsék meg az értékes anyagot. 200 kg egyiptomi pamut huzattal kezdtek bele az ingek megtervezésébe egy londoni hotel által, mára azonban több európai hotel is bekapcsolódott ebbe a fantasztikus körforgásba, és nagy mennyiségű értékes huzat anyaggal látják el a dizájnereket.

Ennek nem több mint két éve, azóta olyan művész kollaborációkkal tudták duplikálni az újrahasznosítást, mint az április végén debütált MARTAN x Archivist kollekció.

A MARTAN egy amszterdami és new york-i bázisú tervezőpáros által alkotott márka, akik egy patchwork kollekciót álmodtak meg az Archivist számára a feleslegessé vált anyagaikból.

A végeredmény 100% egyiptomi pamut ágyneműhuzatokból készült csodálatos, minőségi unisex ingek, tehetséges művészek maradék anyagaiból készült dizájnnal megspékelve.

Bevalljuk, mi már a kollaboráció előtti, simán csak ágynemű huzatokból készült ingektől elájultunk.

Ez is érdekelhet

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát