Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget!

2017.május.4.

Hat év szünet után új napszemüveg kollekciót dob a piacra a magyar luxusmárka, a Cango&Rinaldi!

Olaszországban, a legnagyobb luxusmárkákat forgalmazó Safilo gyárában, Mazzucchelli manufaktúra anyagaiból készülnek a Cango&Rinaldi napszemüvegei. Az UV és poláris szűrők garantálják a magas minőséget és megfelelő védelmet viselőjüknek. A márka tulajdonosa most abban is segít, hogyan választhatjuk ki a széles kínálatból a hozzánk leginkább passzoló darabot.

Napszemüveg

A Cango&Rinaldi kapszulakollekciója öt különböző modellt tartalmaz, amelyek fekete, rózsaszín, havana és csontszínben elérhetőek. Formavilágát tekintve széles választási lehetőséget biztosít a trendi, extrém kiegészítők kedvelőinek, de a konzervatívabb darabok rajongói is garantáltan megtalálhatják kedvenceiket.

Az izgalmas strasszos minták eredeti Swarowski kristályokból készültek, hogy viselőjük biztosan a figyelem központjába kerüljön a hétköznapokon vagy akár egy különleges rendezvényen.
Íme 5 tipp Cango&Rinalditól hogy hogyan válasszunk napszemüveget:

Napszemüveg

1. Legyünk tisztában a szemüveg fő funkciójával! Nem mindegy, hogy mindennapi viselethez vagy csak kiemelt alkalmakhoz keresünk kiegészítőt. Míg a hétköznapi használatra érdemes szolidabb terméket választani, különlegesebb eseményekhez bátran viselhetünk feltűnőbb, színes és strasszos szemüvegeket.

2. Passzoljon az egyéniséghez és a ruhatárhoz! A fekete szín általában jó választás, mert szinte mindenhez passzol, de ha a ruhatárunkban sok letisztult darab található, akkor érdemes feltűnőbb színt és formavilágot is kipróbálni.

Napszemüveg

3. Legyen időtálló! A folyamatosan változó divatvilágban érdemes olyan szemüveget választani, amibe első látásra beleszeretünk, de a következő szezonokban is bátran viselhetjük.

4. Minőségi terméket válasszunk! Csábító lehet egy feltűnő, de olcsó szemüveg, viszont szemünk védelme érdekében kiemelt jelentőségű, hogy csak olyan darabot keressünk, ami megfelelő UV és poláris szűrővel rendelkezik.

Napszemüveg

5. Legyen kényelmes! A divatmárka alapítója szerint a legfontosabb lépés a napszemüveg kiválasztásakor, hogy a modell kényelmes legyen, ezért mindenképpen érdemes vásárlás előtt felpróbálni az áhított darabot.


+1. A szemüveg nem hajráf!

Csángó Tamás tapasztalata szerint nagyon sok hölgy használja hajráfként a napszemüvegét, de annak érdekében, hogy a választott darab valóban éveken át elkísérje viselőjét, ezt érdemes mellőzni, és ha nincs szükség a szemüvegre, akkor inkább tokban tároljuk.

Ez is érdekelhet

Hat alkalom, amikor ikonikus tervezők munkáit láthattuk a filmvásznon

Hat alkalom, amikor ikonikus tervezők munkáit láthattuk a filmvásznon

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR