Izgalmas és váratlan a Jimmy Choo és a Timberland közös kollekciója

New York kreatív energiája és a szellemisége inspirálta az elsőre talán meglepően hangzó kapszulakollekciót. A két sikeres divatmárka partnerségének a Harlem Fashion Row-val való együttműködés még mélyebb tartalmat és erőt ad. Képzeld el a Jimmy Choo csillogó stílusát, amint találkozik a Timberland vagány, energikus designjával. Mutatjuk!

A Jimmy Choo és a Timberland kristálycsizmája varázslatos
A Jimmy Choo és a Timberland kristálycsizmája varázslatos
Fotó: GLAMOUR

A Jimmy Choo cipőkről leginkább a glamúros partik jutnak az ember eszébe, míg a Timberland a szabad tereket, a rohangálós napokat jelenti, amikor nagyon fontos a kényelem. Miért is ne lehetne ötvözni a kettőt, amikor a divat egyik legjobban beváló trükkje mindig a váratlanság volt? Ha igazán egyedi cipő az álmod, kedvelni fogod ezt a limitált kollekciót. Némi vagányság, bevállalósság azért kell a cipőmodellek viseléséhez, de ha influenszer-típus vagy, akkor hajrá!

Az amerikai álom

A Timberland ikonikus Original Yellow Bootját egy csillogó szemüvegen keresztül képzelte el Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója. A sikeres, globális divatmárkák új dimenziót hoztak partnerségükbe azzal, hogy bevonták a Harlem's Fashion Row-t is, a New York-i székhelyű ügynökséget is a kollaborációba. A 2007-ben Brandice Daniel által alapított szervezet támogatja a feltörekvő tehetségeket és a platformot biztosít az alulreprezentált fekete és latin-amerikai tervezők számára. Harlem Fashion Row az első olyan ügynökség a világon, amely hidat teremt a márkák és a színesbőrű tervezők között termék-együttműködések, marketingesemények és márkastratégia révén.

A céljuk az, hogy olyan valós üzleti lehetőségeket biztosítsanak nekik, amelyek lehetővé teszik a számukra, hogy bemutassák a képességeiket egy olyan iparágban, amely gyakran elérhetetlen e csoport számára. Bemutatták hát a két márkának a New York-i származású tervezőt, Shanel Campbell-t, akinek felbecsülhetetlen értékű meglátásai és tudása a fekete amerikai közösségekről összekapcsolódott a Jimmy Choo jellegzetes stílusával, a merész és magabiztos csillogással. Nem meglepetés, hogy mindez egy egyedülálló fúziót eredményezett, ami a metropolisz kreatív szellemét ünnepli, és egy kultikus cipő teljes újraalkotásában csúcsosodott ki.

„A Harlem's Fashion Row-val és Shanel Campbell-lel való együttműködés teljesen új dimenziót hozott. Shanel a kollekciót az ő hiteles New York-i kreatív szemléletével töltötte meg, ő egy vérbeli New York-i, aki tökéletesen érzi ennek a vibráló városnak levegőjét. Szeretek érdekes, kreatív elmékkel együttdolgozni, mert így a látásmódunkat ötvözve gyönyörű és meglepő darabokat hozhatunk létre. Ez az együttműködés a városi csillogást, a rugalmasságot és az eklektikát ünnepli, a nagyváros dinamikus közösségét, és egyben tisztelgés a New York-i alapdarab, a klasszikus Timberland bakancs előtt.” - fogalmazta meg Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgató.

JIMMY CHOO X TIMBERLAND GRAFFITI BOOT
Fotó: GLAMOUR

New York utcái mint inspiráció

„A két márkával való együttműködni az egyik legérdekesebb dolog volt, amit valaha csináltam. Folyamatosan azt kérdeztem magamtól, hogy vajon milyen az, amikor ezek a világok - a Jimmy Choo és a Timberland - egymásra találnak? Csodálatos élmény volt egy másik nővel együtt dolgozni, Sandra ugye kreatív igazgatóként volt jelen a tervezési folyamatban. Azért is volt ez annyira inspiráló, mert olyan volt, mintha a jövőbe néznék, én is ezt szeretném majd csinálni egy nap. Nagyon izgatott vagyok, hogy a kollekció megjelenik New York utcáin, mert nem vitás, hogy a fő ihletforrásom a New York-i emberek, a városi tömegközlekedésen utazóktól kezdve a Wall Street-i öltönyösökig - ők adják az alapot minden alkotásomhoz.” - mesélte a kollekció debütálásakor Shanel Campbell tervező.

JIMMY CHOO X TIMBERLAND 8 INCH PUFFER BOOT
Fotó: GLAMOUR

A fazonok

A kapszulakollekció hét női és férfi fazont kínál. Van a modellek között pink, hasítottbőr bakancs átlátszó talppal, két klasszikus bakancs graffitis Jimmy Choo logóval, egy fekete csizma Swarovski kristállyal díszített betéttel. A rövid bakancsból csizmává alakítható lakkbőr cipő igazi különlegesség és tervezői bravúr, és igazán jó befektetés, hiszen egy helyett két cipőd lesz. Lehengerlő partidarab a Swarovski kristályokkal borított csizma, olyasmi, amit azonnal észrevesz majd mindenki. Ez a modell nagyon limitált.

JIMMY CHOO X TIMBERLAND 6 INCH CRYSTAL BOOT B
Fotó: GLAMOUR

„Bár a márkánk 1973-ban New Englandben született, mindig is New Yorkot tekintettük a második otthonunknak. Ez a közösség segített abban, hogy azzá váljunk, akik ma vagyunk, és ezért is voltunk annyira izgatottak, hogy a Harlem Fashion Row is a partnerünk volt a kollaboráció során. Megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhattunk Shanel és ezzel a csodálatosan kreatív csapattal, hogy ötvözni tudjuk a Timberland világát és a outdoor örökségét, a Jimmy Choo csillogását, New York zúzós energiáját, és létrehozhattunk egy ilyen egy egyedülálló kollekciót.” - fejezte ki elégedettségét Drieke Leenknegt, a Timberland marketingvezetője.

Merész megjelenésével és 90-es évekbeli hiphop gyökereivel az Original Yellow Boot a város megtestesítője. A kampányt egy New York-i háztetőn forgatták helyi tehetségekkel, Justine Sykes zenész és színésznővel, valamint Pi'erre Bourne rapper és producerrel.

Modellek: Justine Skye és Pi’erre Bourne? Fotós: Shaniquwa Jarvis Stylist: Becky Akinyode Set Design: Peter Klein Haj: Dhairius Taylor Smink: Jamal Scott

Érdekelnek a menő márkák? Olvass róluk!

Ez is érdekelhet

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói