Jurák Bettina táncművész a környezettudatos magyar divatmárka, az OatAva új kapszulakollekcióját viseli

2022.május.29.

Megjelent az OAT AVA új művész kollaborációja - ezúttal Jurák Bettina táncművész mutatkozik be a videó és képsorozat keretében. A márka célja minden évben egy más területen tevékenykedő művésszel való közös munka. A OAT AVA fontosnak tartja a kulturális szerepvállalást, így kollaboráció fontos része a művész világának bemutatása.

A pulóverek
Az OAT AVA termékei organikus pamutból, etikus hazai gyártássa készülnek. A modellt viseli: Jurák Bettina táncművész. Fotó: Fabrizio Di Franco
Fotó: Oat Ava

“A tánc számomra egy folytonos kihívás, egy lehetőség és eszköz, mellyel mélyebben megismerhetem magamat, a testemet. Itt tudok leginkább fejlődni, álarcok nélkül létezni, és itt találkozhatok a legtisztábban önmagammal. Mindenki tud táncolni, csak az elvárásokat kell elengedünk magunkkal szemben, hogy önfeledten élvezhessük a tánc által felszabadult énünket. Élj, hogy táncolj, táncolj, hogy élj. Légy szabad!”– fogalmazta meg Bettina.

Jurák Bettina kortárs táncművész, jelenleg a holland Ivgi&Greben együttes tagja, hamarosan pedig a svéd GöteborgsOperans Danskompani-nél kezdi meg az évadát. Magyarországi évei alatt olyan együttesekkel dolgozott együtt mint a Frenák Pál Társulat, Kecskemét City Balett, Duda Éva Társulat, Badora Társulat, Feledi Project, Budapest Táncszínház és a Pécsi Balett. 2016-ban a Magyar Táncszövetség neki szavazta meg az Évad legjobb végzős növendéke díjat, míg 2019-ben az Évad legjobb pályakezdő táncművészének választották.

Az Oat Ava pulóverei és kardigánjai egy tökéletes kapszulagradrób részei, hosszútávú hordásra készülnek a darabok, és olyan színekben, amiket élvezet viselni. Fotó: Fabrizio Di Franco
Fotó: Oat Ava

“Munkáimban vonz a kihívási lehetőség, a határaim folytonos feszegetése és a változatosság. Egy-egy inspiráció a legváratlanabb pillanatokban fogalmazódik meg bennem, szeretek a dolgok mélyére menni. Fontos, hogy a munkafolyamataimban a megszabott határokon belül is szabadnak érezhessem magam, ez adja meg számomra a teret a további fejlődésre.” – mesélte a tánscművész.

Az együttműködés témája Bettina művészi filozófiája, az önmagát fejlesztő, szabad öntudatban átélt tánc. Bettina a magyar kötött ruha márka nyári legfrissebb termékeit viseli.

Az OAT AVA organikus pamutból, etikus hazai gyártássa készült termékei elérhetőek a weboldalukon.

Ez is érdekelhet

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően