Legyen a fehérneműd a legkényelmesebb ruhadarabod!

Hirdetés

2022.április.11.

A mindennapok során épp elég kényelmetlenséggel és bosszúsággal kell megküzdenünk: a fehérneműnk ne tartozzon közéjük!

Triumph
Triumph
Fotó: Triumph

Mindenkinek minden helyzetben joga van jól érezni magát a bőrében – hívja fel a figyelmet a Triumph Comfort My Way elnevezésű kampánya arra, mennyire fontos, hogy a nők kényelmesen és komfortosan érezhessék magukat.

Triumph Stretch Lace
Fotó: Triumph

Lehet olyan kényelmes egy fehérnemű, hogy dalra fakadsz tőle?

A Triumph pontosan tudja, hogy a kényelem mindenki számára mást jelent. Nem csak személyenként, de akár napról napra is változhat, kinek mit jelent. A kampány célja, hogy ezt a különbözőséget minél többen felismerjék, megbecsüljék, sőt ünnepeljék – a Comfort My Way abban segíti a nőket, hogy megtalálhassák a számukra ideális, testreszabott komfortérzetet, és ennek a kényelemnek köszönhetően önbizalommal telve tudják élvezni minden nap minden pillanatát.

Mandy
Fotó: Triumph

A Triumph egy fülbemászó dal feldolgozásával indítja a kampányt: nem véletlen, hiszen akkor énekelünk, amikor igazán felszabadultnak érezzük magunkat. És a Triumph célja pontosan ez: szeretné, ha a nők felszabadultan éreznék magukat a hétköznapokban és a különleges alkalmakkor is.

Giorgia
Fotó: Triumph

A Triumphnál mindig a nők állnak a középpontban, no és persze a nők különleges igényei. Olyan márkaként, amely állandó párbeszédet folytat a vásárlókkal, megértettük, hogy a kényelem már nem csak az otthon töltött időben fontos. Ezért olyan termékek fejlesztésébe kezdtünk, melyek lehetővé teszik, hogy a nők stílusuktól függetlenül bármikor jól érezhessék magukat, legyen szó munkáról, szórakozásról, sportról vagy pihenésről" – mondja Isabelle Bernier, a Triumph európai marketing vezetője a kampány kapcsán.

A kampányhoz négy nemzetközi influencer készítette el a Backstreet Boys híres dalának, az "I Want it That Way"-nek egyedi feldolgozását. Az eredeti szöveget úgy alakították át, hogy azonosulni tudjanak vele azok a nők, akik számára fontos a kényelem.

Nem számít, hogy éjjel van-e vagy nappal / Mindig önmagunk akarunk lenni / Hagyom, hogy átjárjon az érzés: / A saját utamat járom.

Joanna
Fotó: Triumph

A Triumph ahhoz is segítséget nyújt, hogy a vásárlói megtalálhassák a számukra legkényelmesebb darabokat. Mégpedig egy személyre szabott melltartó próbával, melyre időpontot foglalhatnak az erre a célra kijelölt üzletekben, és szakemberek segítségével kiválaszthatják a legideálisabb fehérneműket.

Szívesen kiegészítenéd a fehérnemű kollekciód valami igazán kényelmes darabbal? Akkor válogass a Triumph kínálatából és szerezd be a kedvencedet!

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő