Louis Vuitton - Legendás táskák és kiegészítők különleges válogatása

2013.július.2.

A Fashion Days – mint ahogy azt jónéhány nagy márkával tette már, köztük legutóbb a Chanellel – most ismét egy divatikon darabjait hozza el 10 országban működő webshopjába, több mint 4 millió tagja számára, ráadásul elérhető áron.

A Louis Vuitton márka évtizedek óta egyet jelent olyan magas minőségű, egyedi tervezésű, értékálló és egyben megunhatatlan darabokkal, melyek minden divatimádó szívét megdobogtatják.

Most először a Fashion Days történelmében egy olyan, kurátorok által egyenként válogatott vintage táska- és kiegészítőkollekciót kínálunk, amiről talán mindannyian álmodtunk már.

Ez az álom most tényleg valósággá válhat, hiszen akár már 33 790 Ft-ért miénk lehet egy egyedileg sorszámozott LV kistáska, ami köztudottan töredéke az újkollekciós áraknak.

Minden egyes darab egyedi történettel bír, hiszen új gazdáik nem első tulajdonosként vehetik majd kezükbe a kiszemelt táskát vagy clutch-ot. A Louis Vuitton név és a jól ismert stílusjegyek garantálják az értékálló stílust, hiszen egy-egy ilyen darab – ahogy a jó bor is -, egyre értékesebbé válik az idő előrehaladtával.

A több, mint 100 válogatott darabból álló kollekció július 4-én, csütörtökön indul a fashiondays.hu akciói között, és természetesen csak a készlet erejéig elérhető.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít