Projekt Showroom pop up: a Manier dizájnerdarabjaira csaphatsz le

2022.március.25.

A Manier divatmárka fő üzenete neked: tűnj ki a tömegből, ne olvadj bele! Ha rezonál veled az üzenet, akkor egy kihagyhatatlan eseményre invitálunk, ami egyben magyar divattörténeti pillanat is!

Projekt Showroom pop up: a Manier dizájnerdarabjaira csaphatsz le
Fotó: Manier

A Projekt Showroom legújabb pop-up eseményén a Manier különleges ruháira lehet lecsapni - utolsó alkalommal

Ha olyan darabokra vágysz, amelyek megismételhetetlenek, egyediek, akkor gyere a Manier X Projekt Showroom pop up rendezvényre!
Fotó: Manier

Németh Anikó három évtizede alapított márkája, a Manier megkerülhetetlen a hazai divattörténelemben. A márka mérföldkőhöz ért: március végével megszünteti állandó showroom-ját és ezzel szezonális kollekcióit is. Az egyedi, különleges ruhadarabokból és anyagokból álló készletet egy raktárvásár keretében teszik a közönség számára elérhetővé március 24-27. között. Az eseménynek a Manier Dalszínház utcai showroomja ad otthont.

Bátorság és szabadság, kreativitás és extravagancia, kísérletezés és játékosság, szépség és kortalanság – ezek egyszerre jellemzik a márkát. A Manier, ahogy neve is jelzi, a francia kézműves-szalonmunka hagyományait követi, de a reneszánszot és a barokkot összekötő manierizmus részletgazdagsága, szokatlansága és nyugtalansága is áthatja. A merész, játékos színekhez meglepő szabásvonal, erőteljes dekoltázs vagy egyenetlen szoknyahossz társul. Németh Anikó soha nem akart a trendekhez igazodni, vakmerő viseleteinek lényege, hogy vállaljuk fel önmagunkat, és merjünk kitűnni a tömegből. Ez az üzenet éppúgy aktuális ma, mint a márka indulásakor volt.

Szokatlan részletek, meglepő szabásvonalat jellemzik a Manier ruhadarabjait
Fotó: Manier

Pályafutása során a tervező olyan hírességeket öltöztetett, mint Isabella Rossellini és Ornella Muti, akik Peter Greenaway filmjében viselték a ruháit. A kifutó mellett színházi munkái során számos kortárs koreográfussal, rendezővel is együttműködött, kreációit a Kiscelli, az Iparművészeti és a Nemzeti Múzeum gyűjteménye is őrzi. A Manier életében most lezárul egy korszak, Németh Anikó tervező a jövőben az egyedi megrendelésekre és a jelmeztervezői munkájára helyezi a hangsúlyt.

A készleten lévő ruhákat és anyagokat a Projekt Showroommal közösen egy raktárvásár keretében teszik elérhetővé mindenki számára 5 -10 -15 -20.000 Ft árakon.

A 34-estől 40-es méretig készült, egyedi kabátok, nadrágok, ingek, szoknyák és estélyi ruhák mellett a ruhákhoz használt finom, minőségi, különleges textilek – angol gyapjú, kasmír, hernyóselyem, len, pamut - is megtalálhatóak lesznek a Manier utolsó pop-up eseményén.

Projekt Showroom #38: Manier – Final Warehouse Sale

1061 Budapest, Dalszínház u. 10. I. emelet

2022. 03. 24. – 03. 27. / CS - V.: 11:00 – 20:00

Ez is érdekelhet

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően