Dua Lipa cipője újragondolva: itt a PUMA Mayze Stack

A PUMA Mayze dizájn óriási sikert aratott, most pedig megérkezett az új Mayze Stack Puma cipő - a korábbi, ikonikus modell újragondolva. A Mayze Stack a PUMA She Moves Us globális kampány ernyője alatt született, ami a mai hús-vér nőhöz szól, aki kitartó, nyitott szemléletű és erős, bármit is hozzon az élet. Arra buzdít minden nőt, hogy segítsék és inspirálják egymást, közösen haladva a cél felé, együtt ünnepelve a sikereket.

A Puma Mayze Stack új modelljét Dua Lipa énekesnő mutatja be neked
A Puma Mayze Stack új modelljét Dua Lipa énekesnő mutatja be neked
Fotó: GLAMOUR

A Mayze Stack Puma cipő egy erős üzenetet hordoz, ezúttal a különböző generációkra fókuszálva. Ez a cipő minden korcsoportban ideális viselet, ezzel is összekapcsolva a PUMA nőket. Fontos, hogy az előző generációk támogassák az új generáció tagjait, megosztva velük a tapasztalataikat és a bölcsességüket. Elérkeztünk abba a korba, ahol a kortalanság fogalma valóban kezd értelmet nyerni a divatban, és egy érett nő ugyanolyan elfogadott egy tinédzserrel azonos szettben. A Mayze dizájn nem csak a korcsoportokban rugalmas, de a kihasználhatósága is sokoldalú. Legyen szó egy casual rendezvényről, egy hétvégi piacozásról vagy akár egy üzleti meetingről, a Mayze mindig tökéletes választás.

Dua Lipa hazafutása

A globális kampányfotókon a PUMA Mayze múzsája, Dua Lipa szerepel vagány, laza szettekben. A fotók megmutatják, hogy a Mayze Stack még egy egyszerű, sportos outfitet is képes a következő szintre emelni: a cipő által egy hétköznapi darabokból összeállított öltözék is izgalmassá válik. A kampányfotók a Pumától jól megszokott hangulatot tükrözik: dinamikus, lezseren játékos és önbizalmat, női erőt sugárzók.

A Puma Mayze Stack cipőt bármelyik korosztály viselheti, és a kampány azt az üzenetet akarja átadni: nem a korod számít!
Fotó: GLAMOUR

A PUMA Mayze Stack vadiúj magasságokba emeli viselőjét: a platformos talprész hangsúlyosabb dizájn kapott, mint valaha, amit a kontrasztos elemek tesznek még drámaibbá. A markáns stílus ellenére a cipő letisztult, és bármilyen gardróbba könnyedén beépíthető. A Mayze Stack minőségi velúr és bőr elemekkel készül.

A Puma Mayze Stack rózsaszín modellje imádni való
Fotó: GLAMOUR
A Puma Mayze Stack fekete modellje nagyon menő és a klasszikus Pumákat idézi
Fotó: GLAMOUR

Az új PUMA Mayze Stack elérhető a Playersroom üzletekben offline és online.

Ökotudatosan szeretél öltözködni? Segítünk!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói