Ebben a szerepben korábban sosem láthattad még Rúzsa Magdit!

2022.szeptember.21.

Magyarország egyik legtehetségesebb énekesnője, Rúzsa Magdi a KINCSEM márkanagyköveteként viseli majd az új magyar divatcipőmárka darabjait, sőt: kreatív tanácsadóként is részt vesz majd a márka életében.

Rúzsa Magdi a KINCSEM márkanagykövete lett
Rúzsa Magdi a KINCSEM márkanagykövete lett
Fotó: GLAMOUR

Időtálló stílusú, hazai tervezésű márkaként tört be a magyar piacra a KINCSEM, melynek megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta. A hazai tervezés előnye, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudják beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsák a kollekciókat. Elsőként Rúzsa Magdi énekesnővel működik együtt a márka, a hosszútávú közös munka túllép azonban a nagyköveti feladatokon.

Rúzsa Magdi számára az éneklés mellett a lovaglás is nagy szerelem. Mivel az alkotóerő és hitelesség egyaránt fontos a márka szellemiségében, így Magdira a kollekció alakításában hosszú távon számítanak. „Sokan emlegetik, hogy a Megasztárban mezítláb énekeltem a színpadon. Ennek nagyon prózai az oka, így volt a legkényelmesebb. Azóta is fontos a számomra, hogy a színpadon komfortosan érezzem magam, de szeretem, ha a cipő az egyéniségemet is tükrözni. Mi nők szeszélyesek vagyunk, nem minden nap ugyanaz a fazon áll közel a szívünkhöz, de ebben a kollekcióban minden napra találhatunk alternatívát.”

Fotó: GLAMOUR

Az esemény háziasszonya, Holdampf Linda nem csak műsorvezetőként, egyben stylistként is faggatta az énekesnőt. „Hiába néz ki az ember nagyon jól, ha a cipője nem illik a szetthez, nem elég finom, nem tükrözi az egyéniségét” – hangsúlyozta az esemény háziasszonya, Holdampf Linda stylist. „Korábban az esztétikum jelentette számomra is a jó cipőt, mára viszont tudom, hogy a kényelem legalább olyan fontos. Az ember arca mindent elárul, azt is, ha szorít egy rossz cipő.”

A márka csapatának fő célja, hogy minden időszakban találjanak KINCSEM cipőt a vásárlók, így a nyárvégi átmeneti időszakra való loaferek, az őszi, béleletlen bakancsok és a téli, bélelt hosszúszárú csizmák is megtalálhatóak a kínálatban. A modellek letisztult, nőies vonalat képviselnek, pici apró csavarral igyekeznek izgalmassá tenni minden terméket.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói