Táska: mi az a 3 dolog, amit érdemes átgondolnod a vásárláskor?

Hirdetés

2022.február.25.

A megfelelő táska kiválasztásánál több szempontot is érdemes mérlegelned. Gondold át például, pontosan milyen szerepet szánsz neki a gardróbodban: mindennapos kiegészítőd lesz vagy csak a különlegesebb alkalmakkor szeretnéd bevetni? Ha erre megvan a válasz, az már szuper kiindulási pont lehet. Most pár praktikus tippel is segítünk, hogy könnyen ki tudd választani a megfelelő darabot.

Íme 3 szempont a tökéletes táskához
Íme 3 szempont a tökéletes táskához
Fotó: Gettyimages.com

Ebben a cikkben 3 konkrét szempont alapján tesszük mérlegre a táskákat, melyekre neked sem árt gondolnod, ha egy újabb csodás darabbal szeretnéd gazdagítani a gyűjteményedet. Lássuk, mire érdemes odafigyelned!

Méret

A méret kiválasztásánál elsősorban azt kell eldöntened, hogy milyen használatra szánod a táskát. A mindennapok állandó szereplőjét keresed, vagy különleges alkalmakkor szeretnéd feldobni megjelenésedet? Ha erre tudod a választ, máris könnyebb dolgod van. Amennyiben a hétköznapokra keresel táskát, fontos szempont, hogy minden nélkülözhetetlen dolgot bele tudj gyömöszölni, míg egy színházra, hétvégi bulikra szánt kiegészítőnél fontosabb, hogy kompakt, ám mutatós darab legyen.

AZALEA
Fotó: AZALEA

Stílus

Mielőtt hirtelen elhatározásból vásárolnál táskát, gondold végig, mennyire illeszkedik stílusában a ruhatáradhoz. Ugyanis bármennyire menő is egy bolyhos, esetleg strasszos kiegészítő, ha alapvetően nem ilyen stílus jellemzi az öltözködésedet, túlságosan kirívó lesz. Ebben az esetben is fontos leszögezni, hogy milyen funkciót fog ellátni a választott táska. Egy hétköznapi darabnál fontos, hogy minden szetthez passzoljon, míg egy különleges alkalmakra szánt darabnál nyugodtan dönthetsz merészebb stílus mellett is.

AZALEA
Fotó: AZALEA

Anyaghasználat

Egy táskánál nem elhanyagolható szempont, hogy milyen anyagból is készült a választott darab. Ugyanis, ha beleszerettél egy táskába, azt szeretnéd minél tovább viselni, használni, nem igaz? Győződj meg tehát arról, hogy minőségi anyagból, így például bőrből készült-e a táska. Az sem árt, ha a környezettudatosságra is figyelsz, és megbizonyosodsz arról is, hogy természetes összetevőket használtak-e a táska kivitelezésekor. Nézz körül az egyedi tervezők háza táján, ahol kézműves darabok már eleve rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal!

AZALEA
Fotó: AZALEA

Kezdd a tavaszi shoppingolást az AZALEA kézzel varrt bőr táskáival!

Szeretnél egy új táskát, ami nemcsak gyönyörű, de sokáig hű társad marad a mindennapokban? Az AZALEA táskákat szuper színek és design jellemzik. Több méret közül választhatsz, és sokoldalúságuknak köszönhetően shoppingolástól kezdve akár színházba is viselheted őket. Most igazán trendi színekben szerezheted be ezeket a kézzel varrt, egyedi díszítésű bőr táskákat!

További információt itt találsz: https://azaleachic.com/

Fotó: AZALEA
Fotó: AZALEA

Ez is érdekelhet

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói