Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahogy egyre rövidülnek a nappalok, és előkerülnek a melegebb holmik, egyre közelebb jutunk a karácsonyhoz is. Most még talán korainak tűnik az ajándékokon gondolkodni, de az a jó hírünk van, hogy a 2022-es GLAMOUR-napok ajánlatai között rengeteg olyannal találkozhatsz, amelyek között a tökéletes karácsonyi ajándékokat is megtalálhatod.

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!
Fotó: GLAMOUR

Karácsonyi ajándékot választani nem egyszerű feladat, sokan hajlamosak az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, és ez sokszor túlköltekezéshez vezet. Idén ennek nem kell így lennie, egy hétvége alatt elintézheted az ajándékok bevásárlását, rengeteg pénzt megspórolhatsz, és akár az internetről is intézheted az egészet anélkül, hogy aggódnod kellene, megérkezik-e időben az ajándék.

Összeválogattunk neked néhány nyerő ajándéktippet a 2022-es GLAMOUR- napok kínálatából, amelyeknek egészen biztosan örülni fog az ajándékozott.

Ápoló gondoskodás karácsonyra

Könnyű lesz összeválogatnod egy egész ajándékkosarat annak, aki imádja a sminkeket vagy a bőrápolást. Az Emag kínálatában a L’Oreal termékei 40 százalékos kedvezménnyel lesznek kaphatóak, de a Rossmannál online és az üzletekben is válogathatsz a Bourjois, a Max Factor, Miss Sporty, Maybelline, Revolution vagy a Rimmel kínálatából. Sőt, a Rossmannban akkor is érdemes szétnézned, ha a sminkcuccok mellé arc-, test-, vagy hajápoló szerekkel és szérumokkal egészítenéd ki az ajándékcsomagot. A Müllerben és Ecofamily üzleteiben is rengeteg kedvezmény vár, a Pupa üzleteiben pedig egyes termékeket féláron is beszerezhetsz amellett, hogy mindenre 30 százalék kedvezmény jár. A Douglas és a Marionnaud termékeit se felejtsd ki, akár online böngészel, akár a nyakadba veszed a várost. Ápoló termékek kategóriában garantált a siker, ha a Kiehl’s, az Ilcsi és a Helia-D, a Nature Ville, a Solanie az Yves Rocher, az Eucerin, az Xpert Beauty és a Body Shop termékei is bekerülnek a csomagba. Ebben a kategóriában rengeteg a 30-40 százalékos ajánlat, vagyis még többet kapsz ezen a hétvégén a pénzedért, érdemes akár több szerettednek is összeállítani az ajándékcsomagot.

Szépség nőknek és férfiaknak egyaránt

A Media Marktból Braun villanófényes szőrtelenítőt, epilátorokat vagy elektromos borotvát vásárolhatsz kedvezményesen, de az Auchanból is jó ötlet lehet beszerezni borotvát agy Oral-B elektromos fogkefét. A Media Marktban Philips borotvákhoz és epilátorokhoz, valamit akár okos Oral-B és Philips elektromos fogkeféhez is kedvezménnyel lehet hozzájutni. Rengeteg nő vágya a Dyson Corrale hajvasaló, és az a jó hírünk, hogy a kuponos hétvégén ezt is jóval olcsóbban meg lehet vásárolni.

Amire egyébként is szükség lenne

A karácsonyi ajándék sok esetben egy olyan háztartási eszköz beszerzését jelenti, amire egyébként is szükség lenne, de ha az egész család is beszáll, akkor kevésbé terheli meg a költségvetést. Most az a jó hírünk, hogy a kedvezményeknek köszönhetően vagy olcsóbban megszerezheted, vagy a rendelkezésedre álló keretből egy jobbat vásárolhatsz. legyen szó a Candy, az Electrolux, a Whirlpool vagy más gyártók termékeiről az Auchan kínálatából, vagy akár Grohe szaniterekre az Emagról. Nézz szét a Kärcher háztartási termékek között, a Media Markt áruházaiban pedig háztartási nagygépekre, padlóápolási és ruhaápolási termékekre és konyhai kisgépekre is él a 20 százalékos kedvezmény. A kávéfőző slágertermék szokott lenni karácsonykor, a jó hír pedig az, hogy a GLAMOUR-napokon a Nespresso gépeit 40 százalékos, a Senseo kávéfőzőket pedig 25 százalékos kedvezménnyel lehet beszerezni.

GLAMOUR-napok 2022: nulladik és plusz egy nappal jön a Shoppingünnep

GLAMOUR-napok 2022: nulladik és plusz egy nappal jön a Shoppingünnep

A gyerekek sem maradnak ki a GLAMOUR-napok kedvezményeiből

A Regio Játék több kuponnal készült, hogy már most egészen biztosan be tudd szerezni azt a játékot, amiről a gyerek egész évben álmodozott, sőt akár felnőttnek is jó választás lehet például egy társasjáték. A Hervisben pedig biciklit is tudsz akciósan választani, nem csak gyereknek.

Okos eszközök, amelyeknek mindenki örül

Szintén slágertermék karácsonykor a mobil, és a jó hírünk ezzel kapcsolatban az, hogy okostelefont is tudsz kedvezményesen vásárolni. De itt még messze nem áll meg az okoseszközök kínálata, hiszen a Xiaomishop ajánlatai között válogatva az otthonod is okosabbá teheted. A Huawei Watch Gt Runner a futók leghasznosabb ajándéka lehet, míg a Watch Fit 2 vagy a Watch GT 3 nemcsak az edzésekben de az egészségmonitorozásban is hű társa lesz annak, aki a fa alatt találja.

Ruhaneműk és lakberendezés

Visszatérő elem a karácsonyi kívánságlistákon egy új cipő, kabát vagy éppen valami kiegészítő a lakásba. Utóbbira szolgálnak tökéletes megoldásként az XXXLutz, a Butlers, a Vas bútor, az Oázis Kertészet, a Butopea, a Beliani, Bonami, Dublino vagy az Oikos üzleteiben beváltható kedvezménykuponok. Előbbinél pedig olyan sok ajánlat között válogathatsz, amit még felsorolni is hosszú lenne.

Élmények minden mennyiségben

A karácsonyt is ki kell pihenni, ebben segítenek a wellness ajánlatok. Elküldheted a szüleid kikapcsolódni, de akár te is elmehetsz a pároddal vagy barátnőkkel egy kicsit rápihenni az új évre. A foglalást már most, a GLAMOUR-napok alatt ejtsd meg, karácsonykor add át az ajándékot, utána pedig irány Sopron, Hévíz, Bük vagy Harkány és pár nap kikapcsolódás.

Ne felejtsd el, a kedvezményre jogosító kuponokat a GLAMOUR októberi lapszáma mellett a GLAMOUR Univerzum alkalmazásban is megtalálod!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője