Férfiak meséltek a legkiábrándítóbb élményükről egy nővel kapcsolatban

2024. június 10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ismerkedés és a párkapcsolat korai szakaszában általában mindkét fél próbálja a lehető legjobb oldalát mutatni a másiknak. Pontosan emiatt különösen odafigyelünk azokra a red flagekre, amik azonnal visszarántanak minket a földre a rózsaszín felhők közül. De mik azok az „elrettentő” dolgok, amik miatt azonnal kiábrándulnak belőlünk a férfiak? Megkérdeztük tőlük!

Ezek az apróságok jobban zavarják a férfiakat, mint gondoltuk
Férfiak vallottak arról, mi az, ami azonnal elijeszti őket
Fotó: Profimedia

Előfordult már, hogy minden jól alakult randikon, de a partnered - látszólag a semmiből - úgy döntött, mégsem kér a kapcsolatból? Azt (sajnos) pontosan nem tudhatjuk, mi játszódik le ilyenkor a férfiak fejében, az viszont biztos, hogy van pár olyan viselkedési forma, ami úgy tűnik, hamar elijesztheti az ellenkező nemet. Most megkérdeztük őket, eddig mi volt a legkiábrándítóbb élményük egy nővel.

Túl hamar kijelented, hogy ő az igazi

„Egyszer randiztam egy csajjal, akinek tudtam, hogy nagyon bejövök. Ez az elején vonzott, de amikor a harmadik randin - félig viccesen - kijelentette, hogy szerinte én vagyok neki az igazi, az nagyon sok volt. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én szeretem, ha kell egy kicsit küzdenem egy nőért. Ha pár találkozás után már ennyire rám van kattanva, az elég ijesztő.”

Listád van az igényeidről

„Volt egy lány, aki nagyon bejött, amikor Tinderen beszélgettünk, de az első randi után rájöttem, hogy biztosan nem egymást keressük. Konkréten fél óra után elmondta, hogy már nagyon régóta randizik, amihez már se kedve, se energiája, ezért összeírt egy listát arról, hogy milyen igényei vannak és miket keres egy férfiban.

Először reménykedtem benne, hogy csak szivat, de konkrétan a telefonjáról elkezdte felolvasni, hogy miket várna el tőlem. Nagyon kellemetlen volt, mintha vizsgáztatott volna. Elköszöntünk, és már aznap megírtam neki, hogy nekem ez így nagyon nem fekszik.”

4 mondat, amitől azonnal elolvadnak a férfiak

4 mondat, amitől azonnal elolvadnak a férfiak

Már azelőtt féltékeny vagy, mielőtt összejönnétek

„A közös barátaink hoztak össze egy csajjal, aki elsőre nagyon szimpatikus volt. Volt pár randink, sokat beszélgettünk, de még hivatalosan nem voltunk egy pár. Aztán egyre több barátomtól hallottam vissza, hogy a csaj úgy adja elő, mintha már együtt lennénk és arról kérdezgeti a haverjaimat, hogy hogyan viselkedek, amikor ő nincs ott. Állítólag megkérte őket, hogy figyeljenek rám, hogy ne flörtölgessek mással. Nálam a folyamatos féltékenykedés alapból is hatalmas red flag, pláne akkor, ha még együtt se vagyunk.”

Meg akarod változtatni a párodat

„Az exemért a kapcsolatunk elején nagyon oda voltam. Aztán egyre több dolgot kritizáltam rajtam, a végén pedig már azt sem értettem, ha ennyire nem tetszem neki, akkor miért van velem. Először csak a megkért, hogy ne zselézzem a hajam, mert szerinte nagyon nem áll jól, aztán többször is megkért, hogy öltözzek át, mert ő így nem akar velem mutatkozni. Kiderült, hogy utálja, ha xboxozom, ha bulizni megyek nélküle és azt is, ha húst eszem. Mikor már ott tartottunk, hogy kb. semmit nem csinálhattam mellette, amit szeretek, inkább elengedtem.”

A zaklatás határait súrolod

„Én azt utálom, mikor egy nő túlságosan nyomul. Legutóbb pont az volt, hogy beszélgettem egy csajjal a Tinderen, és az első találkozásunk után láttam rajta, hogy nagyon bejövök neki. Másnap már folyton tudni akarta, hol vagyok, mit csinálok, hiányzik-e nekem, mikor találkozunk legközelebb. Amikor nem válaszoltam neki, elkezdett hívogatni, és amikor azt mondtam, hogy ez nekem sok és vegyen vissza, csak megsértődött, és nem állt le az üzenetekkel. Na, nálam ezzel örökre elvágta magát...”

Azt viszont szeretnénk leszögezni, hogy a legfontosabb, hogy add önmagad! Hosszútávon ugyanis - jó esetben - úgyis lekerül rólatok az álarc. Ha valami számodra fontos, vagy valami nagyon zavar a partneredben, azt jobb nem eltitkolni, mert előbb-utóbb úgyis a felszínre kerül. Ráadásul az is előfordulhat, hogy ami valakit taszít, az egy másik férfi számára pont, hogy nagyon vonzó.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara meztelenruhája az egyik legmerészebb, amit valaha láttunk

Palvin Barbara meztelenruhája az egyik legmerészebb, amit valaha láttunk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)