4 mondat, amitől azonnal elolvadnak a férfiak

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szavaknak hatalmas ereje van. Egyetlen mondattal megerősíthetünk, bátoríthatunk és támogathatunk valakit, de akár össze is törhetjük a másik szívét. A szakértő most elárulta, melyik az a négy mondat, ami gyakorlatilag egyenes utat ad egy férfi szívéhez - a kulcs az, hogy a szavakat ne csak kimondd, érezd is át!

Ezeket nem véletlenül imádják hallani a férfiak
Ezeket nem véletlenül imádják hallani a férfiak
Fotó: Profimedia

Jordan Gray párkapcsolati coach szerint néhány szó képes lehet drasztikusan megnövelni a szeretetet, a bizalmat és a harmóniát egy kapcsolatban. Miután a szakértő több ezer férfival dolgozott együtt a világ minden tájáról, összeállított egy négypontos listát, amin olyan mondatok szerepelnek, amiktől minden férfi teljesen elolvad.

Az viszont nagyon fontos, hogy a varázslat csak akkor működik, ha valóban komolyan gondolod azt, amit mondasz. Különben a mondatok csak üres szavak lesznek, amit azonnal és egyértelműen megérez a másik fél. Ha viszont mélyen, legbelül tényleg azt érzed, amit kimondasz, akkor a segítségükkel hatalmas lépést tehetsz előre a kapcsolatodban. Mutatjuk a listát!

1. „Bízom benned”

A férfiak túlnyomó többségének nagyon fontos, hogy azt érezzék, megbíznak bennük. Ha nem tettek semmit annak érdekében, hogy ne higgyünk a szavaiknak vagy a tetteiknek, de mégsem kapják meg a kellő bizalmat, az akár a kapcsolat végét is jelentheti. Ha tudod, hogy őszintén megbízol a párodban, mindenképp mondd el neki.

Nem számít, hogy váratlanul a reggeli közepén közlöd, vagy egy komolyabb beszélgetésbe csempészed bele, a lényeg, hogy tőled kell hallania. Ez fontosabb a számára, mint hinnéd!

5 egyszerű szó, ami bármilyen házasságot képes megmenteni

5 egyszerű szó, ami bármilyen házasságot képes megmenteni

2. „Hiszek benned”

Akárcsak a nőknek, a férfiaknak is rengeteget kell küzdeniük azért, hogy elérhessék a céljaikat és megállják a helyüket a világban. Ezért nagyon fontos számukra (is) egy olyan társ, aki előtt levehetik az álarcukat, önmaguk lehetnek, és sebezhetőnek mutatkozhatnak.

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy tudasd a pároddal, hogy hiszel benne. Hiszel abban, hogy képes megszerezni azt, amire vágyik. Hiszel abban, hogy jó ember, hogy jó férj, jó apa. Hogy bármilyen álma valóra válhat.

3. „Egy csapat vagyunk”

Valljuk be, a világunk néha könyörtelen helynek tűnhet. Előfordulhat, hogy hátba szúrnak minket, hogy csalódnunk kell valakiben, hogy folyamatosan versengenünk kell azért, hogy megkapjuk, amit megérdemlünk. Ráadásul sok férfi nem csak önmagáért, hanem a szerelméért is harcol: hogy meg tudjon neki adni mindent, amire vágyik.

Ebben a harcban pedig mindenkinek szüksége van egy társra, akivel osztózhat az örömében, a bánatában, aki mellett „leteheti a kardot”. Mindenképp tudasd vele, hogy értékeled az erőfeszítéseit, amit kettőtökért tesz, és rád számíthat. Te mindig a háta mögött állsz, és bármi történik, segíted és támogatod őt. Ha kell, osztozhat veled a terheiben. Éreztesd vele: melletted sosincs egyedül.

4. „Olyan jó ember vagy”

Ha kimondod ezt a mondatot, és hiszel is benne, gyorsabban megolvasztod vele a férfi szívét, mint bármi mással. Ki ne bizonytalanodna el időnként abban, hogy elég jó-e? Hogy ha emlékezteted a párodat arra, hogy a szemedben ő jó, sőt, ő a legjobb ember, akit ismersz, az hatalmas önbizalmat adhat a számára. Hiszen te talán még jobban ismered őt, mint ő saját magát. Ha valakinek, neked biztosan el fogja hinni!

Használd ezeket a mondatokat bármikor, ha úgy érzed, szükség van rá! Azt viszont próbáld meg elkerülni, hogy általános dicséretté váljanak, mert ha csak megszokásból mondjuk ki őket, akkor könnyen elveszíthetik hatalmas erejüket. Ha azonban néhány hetente vagy havonta elszórod őket, a szakértő szerint csodákat tehet a kapcsolatoddal!

Forrás: yourtango.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője