Gyakran ismételt kérdések

Mikor lesz pontosan a tavaszi GLAMOUR-napok?
2024. április 11-14. (csütörtöktől vasárnapig)
Mit jelent a +3 Nulladik Nap?
2024. április 8-10. között (hétfőtől szerdáig) három nulladik nap előzi meg a tavaszi GLAMOUR-napok eseményt, amikor a Rossmann-nál és eMAG-nál már elkezdheted beváltani a 186 db Nulladik Napos kupont. Ezen a három napon szépségápolási termékeket, parfümöket, dekorkozmetikumokat, tisztítószereket és további drogériai termékeket tudsz vásárolni. Tehát hétfőn, kedden és szerdán főszerepben a szépségápolás és minden, amire a háztartásodnak szükséges lehet.
Mennyibe kerül a március-áprilisi GLAMOUR-magazin és mennyibe kerül a GLAMOUR Univerzum-applikáció?
A nyomtatott GLAMOUR-magazin 2490 Ft-ba kerül, az applikáció letöltése ingyenes, viszont a lapért és kuponfüzetért az alkalmazáson belül elő kell fizetned az elérhető időszakok egyikére. Az 1+2 hónapos megújuló előfizetés ára új előfizetőknek 2490 Ft, viszont ezért az árért egy hónap helyett három hónapig élvezheted a GLAMOUR Univerzum-applikáció nyújtotta előnyöket. Az előfizetés mindaddig ezen az áron újul meg, ameddig lemondásra nem kerül. Aki korán csatlakozott és végig előfizetőnk marad, az folyamatosan a legolcsóbb áron fér hozzá az applikáció extra tartalmaihoz. Így, ha te már régóta velünk vagy, és még 1990 Ft-os áron csatlakoztál az előfizetők köréhez, akkor neked 1990 Ft-os áron újul meg előfizetésed.
Hogyan profitálhatok az ajánlatokból?
A tavaszi GLAMOUR-napok rengeteg kedvezményt nyújt számodra, több mint 435 kupon közül válogathatsz. Ezeket a boltokban a pénztárnál tudod beváltani a kuponfüzetből kivágott kupon hátoldalán található kód megadásával vagy a GLAMOUR Univerzum-applikációban található kuponok felmutatásával, illetve a kuponon lévő vonalkód beolvasásával. A kuponfüzetben és az applikációban webshopokban beváltható kuponokat is találsz.
Hogyan használjam a GLAMOUR Univerzum-applikációt és milyen előnyei vannak?
Nagyon egyszerű, hiszen mind a Google Play (Android) áruházban, mind pedig AppStore- ban (iOS) megtalálod a GLAMOUR Univerzum-alkalmazást, ezt kell letöltened a telefonodra. Ahhoz, hogy tiéd lehessen a GLAMOUR március-áprilisi lapszáma és a kuponfüzet is, elő kell fizetned az elérhető időszakok közül valamelyikre. A kuponokat ugyanúgy fel kell mutatni a pénztárnál a Beváltás gombra kattintás után, mint a nyomtatott verziót, és meg is kapod a kedvezményt. Az alkalmazás előnye, hogy akár csoportosítani is tudod az alkalmazásban a kedvenc kuponjaidat, amiket egyben is beválthatsz a kuponkosárból, így nem kell a pénztárnál egyesével keresgélned a kuponokat. Az alkalmazásban térképes kereső is segíti az eligazodást. Kérdés esetén az online kuponok beváltásáról, az alkalmazás használatáról mindent megtudhatsz a Súgó menüpontból.
Mit jelent az 1+2 hónapos GLAMOUR Univerzum-applikáció előfizetés?
Időszakos kedvezményünknek köszönhetően, most 1 hónap előfizetés áráért 3 hónapot kínálunk, amely időszak alatt exkluzívan élvezheted a GLAMOUR Univerzum nyújtotta lehetőségeket. Fontos kiemelni, hogy előfizetéseddel nem csak a tavaszi GLAMOUR- napok kuponjaira válsz jogosulttá, de előfizetésed teljes ideje alatt hozzáférhetsz a GLAMOUR magazin digitális formátumához, állandó kuponjainkhoz, extra cikkeinkhez. Ráadásul Univerzum-előfizetőként nyereményjátékokon vehetsz részt, ingyenes regisztrációt biztosítunk eseményeinkre, illetve korai hozzáférést a Beauty Boxok megvásárlásához is.
Mely partnerek vesznek részt a tavaszi GLAMOUR-napokon?
Az összes résztvevő partnert megtalálod 2024. március 5-től a www.glamournapok.hu aloldalon.
Online vásárlásnál is lehet a kuponokat használni?
Vannak csak az üzletben, csak online, illetve az üzletben és online is beváltható kuponok. Arról, hogy az adott kupon beváltható-e online, a kupon hátoldalán találsz információt. A beváltáshoz szükséges kuponkódot is ott találod meg.
Felhasználhatok egy kupont több alkalommal is?
Egy kupont a kuponfüzet és az alkalmazás esetében is csak egy alkalommal lehet felhasználni.
A férfiak hogyan vehetnek részt a tavaszi GLAMOUR-napokon?
A kuponokkal férfiaknak szánt termékeket ugyanúgy lehet vásárolni, nincs erre vonatkozó kikötés.
Mit tegyek, ha a kedvezményes kupont nem lehet beolvasni a pénztárnál?
A kedvezmény beváltásához a vonalkód alatti számot manuálisan is be lehet írni a pénztárnál. Add át a füzetből a kupont az eladónak a pénztárnál, hogy le tudja olvasni, vagy olvasd be az eladónak az okostelefonról származó vonalkódot. Nem minden kupon tartalmaz azonban vonalkódot, ahol nincs vonalkód, azt a kupont csak be kell mutatni a pénztárosnak a Beváltom gombra kattintást követően az alkalmazásban.
Mit tegyek, ha az üzletkeresőben felsorolt ​​üzlet nem ismeri a GLAMOUR-napokat vagy nem fogadja el a kuponomat?
Írj egy rövid e-mailt az esetről az app@glamour.hu címre. Segítünk elintézni.
Mit tegyek, ha vettem egy GLAMOUR-magazint, de nem volt benne kuponfüzet?
Küldj egy e-mailt a problémáról az app@glamour.hu címre és írd meg, pontosan hol vásároltad az újságot kuponfüzet nélkül.
Mi a teendő, ha a GLAMOUR Univerzum-applikáció összeomlik vagy nem nyílik meg?
Kérjük először ellenőrizd, hogy az alkalmazás újratelepítése megoldja-e a problémát. Ha nem, kattints a "Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal" linkre, és küldj nekünk egy rövid üzenetet a problémáról. Vagy írj egy rövid e-mailt az app@glamour.hu címre.
Mit tegyek, ha az általam kinézett termék elfogyott az üzletben, ahol meg akartam vásárolni?
Ebben az esetben sajnos csak az adott üzlet tud segíteni, az eladóktól meg tudod kérdezni, hogy esetleg másik boltban van-e készleten a termék.
A tavaszi GLAMOUR-napok alatt vásárolt terméket milyen áron cserélik vissza?
A vásárláskor kapott blokk igazolja, hogy milyen áron vetted a terméket, így a kedvezményes összeggel tudod visszaváltani. A feltételek márkánként, üzletenként eltérhetnek, így ezzel kapcsolatban pontos információt az adott üzletben tudnak adni.
Változik a résztvevő partnerek listája vagy mindig ugyanazok az üzletek vannak a kuponfüzetben?
Minden GLAMOUR-napok alkalmával változik a résztvevő partnerek listája.
A tavaszi GLAMOUR-napokról megmaradt kuponokat fel tudom használni a következő alkalommal?
Nem, egy kupont csak egyszer tudsz felhasználni és csak az aktuális GLAMOUR-napokon érvényes.
Hogyan tudom megszüntetni a GLAMOUR Univerzum-applikáció előfizetésemet?
Ha módosítani szeretnéd az előfizetésedet, esetleg lemondani, akkor ezt könnyen megteheted a Profilom menüpont alján. Belépett állapotban megjelenik a “Módosítom az előfizetésem” funkció a Profilom menüpontban. Erre kattintva, telefontól függően, az Apple és az Android áruház felületén tudod módosítani az előfizetésed. Ha esetleg ez valamiért nem működik, akkor az alábbi felületeken tudod módosítani. Iphone esetén, amennyiben szeretnéd előfizetésed törölni, azt itt teheted meg: Előfizetés lemondása: https://support.apple.com/hu-hu/HT202039 Android esetén, amennyiben szeretnéd előfizetésedet törölni, azt itt teheted meg: Előfizetés lemondása, szüneteltetése: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?hl=hu&co=GENIE.Platform%3DAndroid Ismétlődő fizetések és előfizetések kezelése: https://support.google.com/googlepay/answer/7644008?hl=hu&co=GENIE.Platform%3DAndr oid A felhasználói profil törlése önmagában nem eredményezi az előfizetés lemondását, így fontos a fenti lépések betartása!
Award picture
A GLAMOUR-napok, a GLAMOUR 2005-ben elindított Shoppingünnepe a hosszú távon hatékony marketingkommunikációért bronz Effie-díjat nyert.