Ezért törli le minden héten Selena Gomez az Instagramját

2017.április.8.

Nincs nagyobb követőtáborral rendelkező sztár Instagramon, mint Selena Gomez, azonban ez közel sem jelenti azt, hogy az énekesnő csak támogatást és szeretet kap az emberektől. Éppen ellenkezőleg. Gomez elmesélte a The New York Times -nak, hogy legalább heti egyszer törli az applikációt a telefonjáról, mert elege lesz a negatív, bántó megnyilvánulásokból.

Ezért törli le minden héten Selena Gomez az Instagramját
Fotó: Getty

Az énekesnő szerint követőinek kegyetlensége jóval több, mint építő jellegű kritika.

"Minden héten legalább egyszer letörlöm az alkalmazást a telefonomról" - árulta el -"Túlzottan hatással vannak rám a negatív kommentek. Nem csak annyit mondanak, hogy "csúnya vagy", ők konkrétan a lelekedet akarják megölni. Rengeteg bizonytalansággal küzdünk mindannyian, és cask képzeld el, hogy valaki mindezt kihangsúlyozza neked - még ha csak külső dolgokról is van szó"

Ezt is olvasd el! Rejtélyes üzenet volt Selena Gomez kék körömlakkja

Persze az énekesnő sosem lép le hosszú időre, azonban nosztalgiával gondol azokra az időkre, amikor a technológia nem töltött még be ilyen fontos szerepet az életünkben. Interjúiban kifejti, hogy mikor gyerekként híres lett, még nem volt ennyire erős negatív visszhang a közösségi médiában. Ebben az időszakban volt a legboldogabb.

[object Object]

Persze ez közel sem jelenti azt, hogy akár véglegesen is törölni szeretné magát a közösségi felületről. Negatív kommentek ide vagy oda, az Instagram az énekesnő egyik legfontosabb platformja, ráadásul munkája során is rengeteg hasznát veszi; például új sorozata, a 13 Reasons Why marketingjében is fontos szerepet játszik az oldal.

Annyiban el tudta engedni az irányítást, hogy már nem saját maga, hanem egy erre megbízott személy posztol helyette, de persze az ő felügyeletével.

A 13 Reasons Why című Netflixes sorozatot többek között ennek az elsőre egész ártalmatlan internetes kegyetlenkedésnek hívja fel a sokszor igencsak komoly, akár tragikus következményeire az emberek figyelmét.

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról