10 dolog, amit el kell fogadnod, ha a barátnődből kismama lesz

2018.március.10.

Hiába vagytok a legjobb barátnők, ettől függetlenül lehetséges, hogy az életben egyáltalán nem tartotok ugyanott. Te még a karrieredet építed, bulizol, utazol, amíg az, akivel együtt nőttél fel már felvette az anyuka szerepet.

Beyoncé és Blue Ivy
Fotó: giphy

Bármennyire is nehéz, előbb, vagy utóbb bele kell törődnöd és meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy a dolgok megváltoztak. Ennek érdekében jó, ha felkészülsz arra, amit mindenképp el kell majd viselned!

1. Bármiről is beszéltek, így fogja befejezni a mondanivalóját: ez egész más, ha gyerekeid vannak. Mintha legalábbis magasabb szinten lenne az egyedfejlődésben, mint eddig.

2. Még ha csak egy ebédmeghívásról e-maileztek is, biztos, hogy a levélhez legalább két csatolt fotó is tartozik a kisbabáról.

Fotó: giphy

3. Az, hogy valaki lehányja valakinek a pólóját egy nyilvános helyen, ezentúl nem gusztustalan, hanem elképesztően édes.

4. Többé soha nem pirulhatsz el, figyelmeztetve őt, hogy "Ööö, ez már túl sok információ volt."- ha a megduzzadt melleit, a gátmetszését és a visszatérő menstruáció kellemetlenségeit ecseteli.

Ezt olvastad már? "Semmit sem tudok az anyaságról!" - A várandós Eva Longoria kifakadt

5. Ha kivételesen sikerül is tető alá hoznotok egy találkozót kettesben, amit a régi idők emlékének szenteltek, végül valahogy mindig egy játékboltban találjátok magatokat.

Fotó: giphy

6. Kénytelen leszel szégyenedben a föld alá süllyedni, mikor az egykor kifejezetten csendes és bátortalan barátnőd vörös fejjel üvölt a pincérrel, hogy: Vajon miért nincs maguknál pelenkázóhelyiség? Hm?!

7. Szereted vagy sem, ezentúl bizony "néninek" leszel szólítva a gyerkőc előtt.

8. Valahányszor fölhívod, kötelességed hosszú perceket töltened azzal, hogy a bébinek gügyögsz, mielőtt belekezdhetnél a mondanivalódba. (Néha el is felejti, hogy vele akartál beszélni, és leteszi, miután eleget gütyögtél.)

9. Meg kell szoknod, hogy ezentúl képtelen lesz öt percnél hosszabb ideig koncentrálni bérmire is, anélkül, hogy lopva a bébire ne tekintene és kalandozna el a figyelme.

Fotó: giphy

10. Soha, de soha többé nem panaszkodhatsz kínzó fejfájásra vagy elviselhetetlen hasgörcsökre anélkül, hogy ne feleselne: Fájdalom, ugyan! Próbáld csak ki a kisebesedett mellbimbókat!

Ez is érdekelhet

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói