11 valós dolog, amit minden összeszokott pár csinál

2019.július.14.

A visszafogott titokzatoskodások időszaka is véget ér egyszer, az első randik alkalmával mutatott visszafogottság a múlté lesz, és eljön az a pillanat, amikor megmutatjuk igazi énünket. Az, hogy ez a mámoros, vattacukros időszak nem tart örökké, nem a világ vége, mindenkinél bekövetkezik. Jönnek a kínosabb dolgok, egy-egy büfi, vagy puki, de itt kezdődik a teljes feloldódás. A másikat a hibáival együtt kell szeretni, és minden más természetes dolgával, de azért arra ügyeljünk, hogy ne mindent mutassunk meg, mert könnyel elveszhet az intimitás, ami nagy kár lenne.

11 valós dolog, amit minden összeszokott pár csinál
Fotó: Shutterstock

Lássuk csak ezeket az elkerülhetetlenül bekövetkező dolgokat:

1- A pukizás, és nem a finom, csendes visszafogott fajta, hanem az égszakadás-földindulás típusú. Ezen csak nevetni lehet, miután persze biztonságosan túléltük a gáztámadást. Ne feszüljünk rá a dologra, elvégre természetes.

2- A felöltözés kicsit átalakul: már nem a legszebb fehérneműben parádézol a párod előtt, hanem lezser cuccban, de ha igazán odavan érted, akkor a kopott pólódban, és a már kicsit elhasznált melegítő nacidban is imádni fog.

3- A legkisebb házimunka elvégzéséből is csetepaté kerekedik, miközben meglepetésből képes vagy az egész házat is csillogóvá varázsolni azért, hogy a másikat meglepd.

4- Most már lehetsz igazán beteg. Egy kapcsolat elején persze mindenki szupererős immunrendszerrel bír, és igyekszünk akkor is azt mondani "kutya bajom", mikor már inkább hívnánk a papot. Egy kapcsolat kibontakozott időszakában viszont nem kell színlelnünk többé. Ilyenkor hagyjuk, hogy a másik csináljon nekünk egy forró teát, hogy ápolgasson kicsit, mert fontos tudni, ha mi gyengék leszünk, ő erős marad, és mellettünk van

5- "Inkább maradjunk otthon". A pörgős énetek talán most kicsit szabira megy néha, ha a kezdeti randi-szakaszt nézzük, mint viszonyítási alap. Egy összebújós este többet jelent, mintha a diszkóban zúznátok hajnalig.

6- Több sírás. Nem azért, mert a párod szomorúvá tesz, hanem mert történnek szomorú dolgok. Ez is a mély bizalom jele, ha meg merjük mutatni az érzékenyebb oldalunkat. Szóval, ha látunk egy szomorú kutyás filmet, nyugodtan megnyílhatnak a könnycsatornák, nincs mit szégyellni rajta.

7- Extrém őszinteség. Mindennel kapcsolatban. Persze nem bunkó nyers stílusban, hanem normálisan a másik elé állva.

8- A kajamegosztás többé nem játszik, de tényleg. Ami az enyém, az az enyém farkastörvény lép életbe, és ha úgy van, kezdődhet a harc az utolsó szelet pizzáért.

9- A másik fogkeféjének használata nem probléma többé. Nem undi és hasonlók, de azért ne egy fogkefén osztozzatok életetek végéig.

10- A szexizés kicsit háttérbe szorul. Kevesebbszer esik meg, mint régebben, de nem kell aggódni, ez is teljesen elfogadott, és normális. Hozzá kell tenni, bármikor lehet ezen változtatni, amikor csak akarjátok.

11- Jöhetnek a kevésbé romantikus és incselkedő üzenetek. Az több száz szivecskével teletűzdelt üzik helyett jöhetnek a szokványos, egyszerűbb hangvételű "vegyél hazafelé kenyeret" jellegűek, de meglepetést is okozhatunk egy-egy jól időzített pikáns sms-el.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján