5 dolog, amivel tönkreteheted az esküvődet

2018.június.2.

Az esküvő egyszerre a legszebb és a legrémesebb élmény lehet. Sok mindent kell átgondolnod, mielőtt belevágsz, hogy mindenki számára kellemes emlék legyen. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amit semmiképp nem szabad figyelmen kívül hagyni.

5 dolog, amivel tönkreteheted az esküvődet
Fotó: Shutterstock

Öt dolog, amivel taccsra vághatod az esküvődet:

"Ez az én napom!" – kiáltja sok ara, amikor elkezdi szervezni az esküvőjét, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát. Persze, az álmaidat ne add fel, de próbálj racionális maradni. Biztos, hogy érdemes hintót vagy limuzint bérelni a bevonuláshoz, vagy dizájnertortát készíttetni, ha ezeket megspórolva kicsit többet költhetsz a nászútra? Emellett az esküvő igazából nem csak róla szól, hanem a párodról és vendégekről is, akikkel szeretnéd megosztani az örömödet. Biztos, hogy egy régi kastélyban kell tartani a partit, ha leendő férjed és barátaid többsége jobban érezné magát például egy modern kerthelyiségben? Lehet, hogy ezek most nagy lemondásnak tűnnek, de utólag jó döntésnek bizonyulnak.

A legjobb, ha közösen hoztok döntést, így a párod is elégedett lesz. De kerüld el a végletet, hogy mindenhova elcipeled és kikérdezed: rózsa vagy liliom legyen a teremdekorációban, a koszorúslányok selymet vagy szatént viseljenek, stb.? A legtöbb férfit ez kevésbé izgatja – viszont a helyszín kiválasztása és főleg a menüsor meg a torta ízesítése olyan dolgok, amiben örömmel nyilvánít véleményt. A másik véglet, ha kihagyod mindenből, és kész tények elé állítod.

11 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

11 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

Anyukád Diana hercegnő-féle uszályos ruhában képzel el téged, a legjobb barátnőd egy hollywoodi stílusú báli ruhát javasol, a vőlegény valami szexi sellőszabásúban látna szívesen. Na, ebben az esetben érvénybe lép az "Ez az én napom"-elmélet. Fontold meg a véleményeket, de ha olyan ruhát viselsz a nagy napon, ami nem az egyéniségedet tükrözi, megbánod, hogy nem a szívedre hallgattál a választásnál.

Esküvőre mész idén? Meríts ihletet Meghan Markle és Harry herceg meghívottjainak a szettjéből

Esküvőre mész idén? Meríts ihletet Meghan Markle és Harry herceg meghívottjainak a szettjéből

A maximalizmus jó dolog, de sokszor az öröm kárára mehet. Idegesítő persze, ha kiderül, hogy a húgod elfelejtette elhozni a harisnyakötőd, az egyik koszorúslányon kitört az allergia és folyton tüsszög, a felszolgált pezsgő pedig langyos. De tulajdonképp: na és? Addig, amíg szépnek érezed magad, a párod szemében a szerelmet látod, és a vendégek összességében jól mulatnak, minek stresszelni?

Ahogy az esküvői buli halad előre, óhatatlanul megiszol pár pohár alkoholt (mindenkivel koccintani kell). Ez ugyan segít abban, hogy ellazulj, de próbáld kontroll alatt tartani a viselkedésed. MINDIG van valaki, aki épp fotóz vagy videóz, és nem biztos, hogy másnap örömmel látod Facebookon, amint bugyit villantva roptad a táncot a bárpulton, tejszínes arccal nyaltad a habot a legjobb barátnőd válláról, vagy kivörösödött arccal üvöltöztél az unokatestvéreddel egy vérbeli kofa szókincsét használva (És ezek még csak az enyhébbek…). A pillanatnyi poénért ne hozd magad kellemetlen helyzetbe.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít