5 figyelmeztető jel, hogy a kapcsolatodnak azonnal véget kell vetni

2017.június.19.

Ismered azt az érzést, amikor szakítás után újraértékeled a párkapcsolatod, és visszatekintve már pontosan látod, hogy milyen baljós jeleket söpörtél szőnyeg alá? Talán már egy hónap után ki kellett volna lépned, de akkor még bíztál benne, hogy csak össze kell csiszolódnotok? A pszichológusok szerint rengeteg olyan jel van, amire már pár hét után fel kell kapnunk a fejünket, de sokszor ignoráljuk ezekt.

Konfliktusok mindenhol előfordulnak, azonban ha a szerelmed hülyének nevez, vagy más bántó dolgot vág hozzád, rögtön gondolkozz el.

Igaz, pár hét után még nem költöztök össze valószínűleg, de már ekkor jól érződik, mit gondol a párod a közös munkáról. Te csinálj minden házimunkát? Ő nem hajlandó mosogatni, mert az a `nők dolga`? Ez kezdetben még nem nagy probléma, de ha már közös háztartást vezettek, és esetleg családot alapítotok, már nem tudjátok majd megoldani ezt pár nagy lélegzettel.

Természetesen sok dolog van, ami veled együtt fontos lehet a párodnak - ilyen a munka vagy a hobbi például - azonban ha úgy érzed, a fontossági sorrend sokadik lépcsőjén állsz csak, és soha nem élvezel előnyt a többi elfoglaltsághoz képest, gondolkozz el. A legfontosabb a minőségi együtt töltött idő, és az nem számít annak, ha csak éjszaka beestek egymás mellé az ágyban.

Ezt láttad már? 6 ok, amiért a nők is megcsalják a párjukat, nem csak a pasik

Sokan barátok maradnak a szakítás után is, és a jó viszony fenntartásával nincs is gond. Azonban amennyiben ez heti szintű találkozót jelent és mély érzelmi köteléket, lehetséges, hogy konfliktusotok lesz belőle. Automatikusan felmerül a kérdés, hogy éreznek-e még valamit egymás iránt, vagy ha nem, miért nem te töltöd be azt a szerepet, amiért ő még mindig az élete része.

Folyamatosan a telefonját bújja, és még a veled töltött idő közben is másokkal akar chatelni? Bezsélgetés közben észreveszed, hogy nem figyel rád? Ez egy meglehetősen erős intő jel, amit jó, ha minél korábban észreveszel, mert ha már a kapcsolat elején így viselkedik, ez csak romlani fog.

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő