5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

2022.május.23.

Ismerős a következő történet? Egy nem túl kellemes szakítást követően eldöntöd, hogy márpedig te soha, de soha többet nem kezdesz senkivel, és neked ugyan egyáltalán nincs szükséged a szerelemre. De mindezt csak addig gondolod így, amíg egy különleges ember be nem lép az életedbe, hiszen máris azon kapod magad, hogy egy lehetséges randiról fantáziálgatsz.

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit
Fotó: Gettyimages.com

Mégis úgy tűnik, az igazi csak nem jön el? Itt az idő, hogy ellássunk néhány jó tanáccsal!

1. Ne légy azonnal fülig szerelmes!

Persze könnyű ezt így kijelenteni, de mindjárt meglátod, mire is gondolunk! Fontos, hogy a férfi, akivel kapcsolatban vagy, éppen annyira odalegyen érted, mint te érte. Ha egyből elárasztod őt a szerelmeddel, úgy fogja érezni, hogy nem kell törekednie egyáltalán, te anélkül is pont ugyanúgy szeretni fogod, és bármit megteszel majd érte! Próbáld meg a tudtára adni, hogy mennyire fontos ő számodra, éreztesd vele, mennyire sokra tartod, de a legmélyebb érzéseidet jobb, ha későbbre tartogatod, ezzel elkerülve egy újabb kudarcélményt!

2. Álmodozz mértékkel!

Bármennyire is úgy érzed, ennél már nem lehetsz boldogabb, jobb szem előtt tartani, mi történik, ha valami rosszul sül el. Először is magaddal kell a lehető legjobb kapcsolatot kialakítanod, és amint ez megvan, utána tudod megosztani ezt egy másik féllel. Azzal, hogy mindig másoknak próbálsz megfelelni, vagy egy ember köré építed a jövődet, kockára teszed a saját boldogságod. Alakítsd úgy az életed, hogy büszke lehess rá!

3. Járj nyitott szívvel!

Nem kezdhetünk bele úgy egy kapcsolatba, hogy egyből a legrosszabbra számítunk. Ráadásul, azzal, hogy nem engeded, hogy közelebb kerüljenek hozzád, az igazi lényedhez, több rosszat csinálsz, mint jót! Próbáld meg elengedni a múltat, ne gondolj folyton a régi kudarcaidra, hanem légy nyitott, és meglátod, ezt a partnered is észre fogja venni.

4. A nagy Ő mindig melletted áll

Honnan ismerd fel, hogy ő az igazi? Nem felejti el a szülinapod, nem hagy magadra, mikor neked a legnagyobb szükséged van rá, mindenben támogat, még ha az nem is feltétlenül a legkönnyebb pillanat az életedben. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehetnek összezörrenések, kisebb problémák, de fontos, hogy mindig képesek legyetek megbeszélni azokat, és továbblépni.

5. Hallgass arra a bizonyos belső hangra!

Ha egy kapcsolat nem működik megfelelően, annak vannak egyértelmű jelei! Azzal, ha ezeket figyelmen kívül hagyod, csak még több stresszt okozol magadnak, és elszalaszthatsz jó néhány kínálkozó lehetőséget is. Hallgass a szívedre, bízz a megérzéseidben, de jó, ha tudod, a legjobb döntések nem mindig a leglogikusabbak is egyben.

Ez is érdekelhet

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő