8 dolog, amit meg kell tapasztalnod szingliként, még mielőtt megállapodsz a nagy ő mellett

2016.november.2.

Biztos, hogy te is érezted már szingliként, hogy az egész világ szerelmes, neked pedig ezt kívülről kell szemlélned. Viszont az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy ez visszafele is működik. Hogyha valaki tartós párkapcsolatban él, és visszatekint az életére, akkor úgy tűnhet, nem hagyott hátra mást, mint a boldog szingli éveket a megannyi lehetőséggel.

szingli, szerelem, önbizalom, hogyan légy szingli, önbizalom növelés
Fotó: New Line Cinema

Éppen ezért kell minden szingli percet emlékezetessé tenned, mert hidd el, eljön az a pillanat, amikor mindez csak egy távoli szép emlék marad. Következzen pár ötlet, amivel segítünk, hogy ezt megvalósítsd.

1. Utazz egyedül
Egy számodra eddig ismeretlen hely felfedezése üdítő és izgalmas is egyben, nem beszélve arról, hogy ezáltal a személyiséged is fejlődik. Persze akkor is tudsz utazgatni, ha éppen kapcsolatban vagy, de ilyenkor feltehetőleg inkább a pároddal szeretnéd felfedezni a világot, és ezzel nincs is semmi gond. A szingli lét lehetőség arra, hogy átgondold, hova szerettél volna mindig is elutazni, és hogy vegyél is oda egy jegyet. Vagy csináld azt, amit a filmekben: pörgess meg egy földgömböt, és csak bökj rá egy helyre.

2. Mondj igent a kalandokra

Egy románc, aminek lejárati dátuma van ösztönözni fog arra, hogy a közösen eltöltött perceket minél több kellemes emlékkel töltsétek meg, és persze orgazmussal. Hidd el, a végén mindenki csak nyer.

3. Randizz egyszerre két fiúval
Persze nem kell mindkettővel lefeküdnöd, ha nem akarsz, de ha két fiút bolondítasz egyszerre, az óriási önbizalmat fog adni. Egyrészt bebizonyíthatod saját magadnak, hogy kifejezetten kapós vagy, másrészt pedig te választhatod ki, hogy kivel szeretnél lenni. Végül persze egyik mellett sem muszáj megállapodnod!

4. Randizz olyannal, aki teljesen eltér az esetedtől
Ha általában a barna hajú, visszafogottabb pasik tetszenek, akkor a változatosság kedvéért ismerkedj össze egy "a társaság középpontja" típusú szőke sráccal. Ha pedig egyszerűen nem bírod a nagyvilági pasik nélkül, akkor egyszer próbáld ki, milyen az élet egy álmodozó művész mellett. A különböző típusú férfiakkal való kísérletezés segít abban, hogy leszűkítsd a kört azokra a pasikra, akik tényleg passzolnak hozzád. És az sincs kizárva, hogy végül meglepődsz, mert nem is olyan férfi mellett kötsz ki, mint amilyen mellett elképzelted magad.

5. Többszörös orgazmus
Vagy legalább próbálj meg találni valakit, aki ezt nagyon meg akarja valósítani (és ha tetszik, akkor esetleg össze is költözhetsz vele).

6. Legyen egy szívfacsaró szakításod
Lehet, hogy szörnyen hangzik, de ha keresztülmész egy olyan szakításon, amely során se inni, se enni nem tudsz, az megtanít olyan dolgokra, mint hogy meddig vagy képes elmenni a szerelemért. A szerelem néha nem elég, és azt is megtanulod, hogy sokkal erősebb vagy, mint gondolnád. De persze ha megtalálod életed szerelmét, akkor azért ne dobd ki.

7. Költözz össze a legjobb barátnőddel
Csak gondolj bele, mikor lesz legközelebb ismét alkalmatok arra, hogy együtt éljetek? Maximum akkor, mikor 90 évesen a férjetek már nincsenek veletek, de legyünk őszinték, a kettő azért nem ugyanaz.

8. Élj egyedül
Miután kiélted magad a kolis évek alatt, majd összeköltözél a barátaiddal egy óriási, leppattant belvárosi lakásba, nagyon fontos, hogy legyen egy saját kis zugod, ahol önmagad lehetsz. Az, hogy egyedül élsz, sokkal érdekesebb emberré tesz, mint egyik pasik otthonából a másikba vándorolni - ráadásul magabiztosabbá is válsz ettől.

Ez is érdekelhet

Neked az ökotudatosság alap? Megérkezett a Printa új kollekciója

Neked az ökotudatosság alap? Megérkezett a Printa új kollekciója

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói