A 107 éves nagymama borzalmas dolgokon ment keresztül: csak az elengedéssel volt képes túlélni

2020.június.10.

Még 2015-ben került fel a YouTube-ra egy videó, amelyben egy akkor 102 éves nagymama, Louise "Nonnie" Bonito elfújja a szülinapi tortáján a gyertyákat, és közben véletlenül kipottyan a fogsora, amin ő boldogan nevet.

A most 107 éves Nonnie-t most közelebbről is megismerheted, őt is megérintette a koronavírus-járvány, pedig már sok borzalmat átélt:

Amíg Connecticutban márciusban el nem rendelték a kijárási korlátozást, minden vasárnap hatalmas családi vacsorát rendezett 5 gyermekével, 11 unokájával és 19 dédunokájával. Az állandó látogatói száma az elmúlt hónapokban kevesebb volt, igyekezett nem negatívan hozzáállni a járványügyi helyzethez, hanem azt tartani a szeme előtt, hogy az egészsége érdekében van szükség a távolságtartásra.

Annak ellenére, hogy élete szerelmével kötött házasságot, a férje megcsalta és sokszor bántotta. Ő viszont a legborzasztóbb történések hatására sem keseredett meg. Minden hullámvölgyet átélve mindig megbocsátó és pozitív hozzáállást tanúsított, és tisztességesen felnevelt öt gyermeket.

Ezer év után először: Íme egy friss fotó a 99 éves Fülöp hercegről és Erzsébet királynőről

Ezer év után először: Íme egy friss fotó a 99 éves Fülöp hercegről és Erzsébet királynőről

Minden napot igyekszik hálásan megélni, és úgy érzi, nem éri meg a sérelmekre bosszúval válaszolni, hiszen akkor eluralja az elméjét a sok negatív, dühös gondolat, és benne ragad olyan emlékekben, amik csak pusztítóak. Hangsúlyozza azt is, hogy nem szabad csupán a látszatra hagyatkozni, hiszen róla is mindenki azt gondolta, hogy csodálatos férje van.

A valóság azonban az, hogy miután összeházasodtak, egyik szó a másikat követte, és egyszer csak azon kapta magát, hogy a férje kezet emelt rá. Azt mondta neki, hogy ez volt az első és utolsó alkalom, hogy ezt megtehette. Sarkon fordult, azonban a házat elhagyva hirtelen a férfi kezét érezte a hátán, aki arra kérte, hogy menjen vele vissza a házba. Nonnie leszögezte, hogy soha többé nem ütheti meg, de ezután még szörnyűbb dolgok történtek.

A férje három illegális abortuszra kényszerítette, ráadásul úgy, hogy elhitette vele, hogy meg szeretné lepni, ezért vele tartott. A helyzete kilátástalan volt, és férje fenyegetése miatt kénytelen volt beleegyezni az abortuszokba. A férfi végül elhagyta őt és öt gyermeküket.

Miután újraházasodott, volt férje egy napon megjelent a küszöbén, és magához akarta édesgetni, de ő elküldte a pokolba. Nem akarta megérteni, ezért fejbe verte egy alumínium kancsóval. Mindezek a borzalmakat csak az elengedéssel volt képes túlélni, és a múlton való rágódás helyett megbocsátott.

Ha valaki, akkor Nonnie egész biztosan példaértékű magatartást tanúsít arról, hogy a megváltoztathatatlan dolgok miatt a haragtartás csak rombolja az esélyét annak, hogy az ember tovább élhesse az életét, és megpróbáljon újra őszintén boldognak lenni.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet