Így egyeztetik össze a sztárok a magánéletet és a karriert - A GLAMOUR Book címlapsztárja Epres Panni, Lilu és Jakupcsek Gabi őszintén vallott

2021. október 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mennyi ideje jut munka és család mellett önmagára egy sikeres nőnek? Elmúlik-e a „mom guilt”, vagyis az anyai lelkiismeret-furdalás? Hogyan tartják egyben a családot és a karriert a hírességek? Milyen szolgáltatásokkal, innovációkkal igyekszik segíteni egy modern pláza a pörgős hétköznapok megkönnyítésére? Többek között erről volt szó a frissen megnyitott Etele Plaza által szervezett legelső Etele Talks kerekasztal-beszélgetésen, ahol Epres Panni, Lilu és Jakupcsek Gabi osztották meg személyes tapasztalataikat.

Nekem inkább meg kellene tanulnom igent mondani.

- felelte Epres Panni, az Etele Plaza trendkurátora, kétgyermekes édesanya és persze az ország egyik legismertebb, mai napig foglalkoztatott modellje arra a kérdésre, hogy tud-e nemet mondani. „Nekem a felajánlott segítségre kell megtanulnom igent mondani. Reggelente én készítem el a gyerekek ebédjét, mert fontos számomra, hogy mit és hogyan esznek. De be kell vallanom saját magamnak is, hogy mindent nem lehet egyedül bírni, és igenis szabad elfogadni a rokonok, barátok segítségét.”

Lilu amellett, hogy a tudatos bőrápolás valóságos nagykövete, sikeres műsorvezető és nem mellesleg két kisfiú édesanyja is. Szerinte csak egy álomvilágban igaz az, hogy egy szuperanya képes mindig minden helyzetben maximumot nyújtani. „Az Instagram tökéletesre filterezett világa becsapás. Több olyan őszinte tartalomnak kéne megjelennie, ami a valóságot mutatja be. Nem szabad bedőlni ezeknek a beállított képeknek, és el kell fogadnunk, hogy bizony nem lehetünk mindenben tökéletesek.”

Hogyan lehet megküzdeni a lelkiismeret-furdalással? Jakupcsek Gabi, akinek két felnőtt fia mellett egy 11 éves lánya, valamint már két unokája is van, egyből rávágta a választ: „amíg kicsik a gyerekek, addig nem úszod meg. Mindenkinek van lelkiismeret-furdalása. De ahogy nőnek, és már egyre több mindent el lehet nekik a saját nyelvükön magyarázni, egyre jobban enyhül a teher”.

De a gyereknevelés, a család összetartása és a komoly szakmai munka mellett létezik egyáltalán olyan, hogy énidő? Természetesen igen, ám ennek megélése teljesen egyéni a három hírességnél. Lilu például az esti szépségápolási rutinjára esküszik; ilyenkor teljesen kikapcsol, hiszen kellemes illóolajokkal és egy 10 lépéses arcápolási rutinnal zárja a napot, ami után mintha kicserélték volna. Ezzel szemben Panni az aktív pihenésre szavaz: a futással nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezeti le, hanem fel is töltődik, miután a gyerekeket elvitte reggel az iskolába. Gabi pedig egy fárasztó forgatási nap után, ahogy ő fogalmazott, egyszerűen „lemossa a munkát az arcáról”; fürdés után átszellemül, otthoni üzemmódba kapcsol, és valóban hazaérkezik. Persze a saját idő megtalálásához nemcsak remek szervezésre, hanem némi kreativitásra és egy kis rugalmasságra is szükség van. Mindhárman bevallották például, hogy erre a beszélgetésre is énidőként tekintenek, és bizony ki is használják a lehetőséget, hogy egy kicsit elmélyüljenek az őszi kollekciók kínálatában.

Hogyan segíthet egy modern pláza abban, hogy minél több terhet levegyen a családok válláról?

Az Etele Plaza Magyarország legújabb bevásárlóközpontja, amely életre kelti a vásárlás, a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és szórakozás élményét. Tekintélyes 55 ezer négyzetméterével, széles fashion és beauty kínálatával, saját, parkolást és tájékozódást segítő applikációval várja vásárlóit. A családosok számára pedig a tágas ételudvaron kialakított, játszósarokkal ellátott külön rész, illetve baba-mama szoba áll rendelkezésre az itt töltött idő gördülékenyebbé tételére. A kutyabarát plázába ráadásul kiskedvenceink is elkísérhetnek bennünket, megkönnyítve sokak számára a bevásárlást.

Lilu, Gabi és Panni is gyönyörű, stílusos nők, akik imádják a szép ruhákat és a divatot. Mosolyogva vallották be, hogy bizony, ők is őriznek olyan szentimentális jelentőségű darabokat a gardróbjukban, amiktől soha nem válnának meg. Ugyanakkor, ha tudják, hogy jó helyre kerül, és másnak örömet okozna az adott ruha, természetesen nagyon szívesen elajándékozzák. „Szerintem csak olyat szabad adományozni, aminek te magad is örülnél, ha megkapnád. Fontos, hogy megtanuljuk, hogy ez a körforgás jó és fontos.” – osztotta meg gondolatait Lilu. Panni saját bevallása szerint nehezen selejtez, de ha van appropója, megragadja az alkalmat: nemrégiben például egy gardróbvásár kapcsán szelektált és válogatott össze olyan darabokat, amiket mások is örömmel viselnének.

A kerekasztal-beszélgetést Buda legújabb plázájának, az Etele Plaza-nak átriumában rendezték meg a vásárlóközönség részvételével. A beszélgetést követően még hosszan válogattak a gyermek- és női ruházati márkák széles választékából a vendégek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Holnap nyit a Primark magyarországi üzlete - Itt van minden, amit tudnod kell róla

Holnap nyit a Primark magyarországi üzlete - Itt van minden, amit tudnod kell róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)