A GLAMOUR szerkesztői ezeket a kuponokat fogják felhasználni a Glamour-napok Reloaded alatt

2020.november.4.

Annyi borzalom történt velünk ebben a hónapban, hogy minden kényeztetésre szükségünk van, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a kedvenc ünnepeteket, a Glamour-napokat megismételjük egy hónappal később is, november 5-8. között. Nemcsak újra örvendhetsz a hatalmas kedvezményeknek, hanem mindezt ingyen megkapod tőlünk ajándékba a Glamour-napok alkalmazásban. Csupán annyi a dolgod, hogy letöltöd a Glamour-napok alkalmazásunkat és máris megkapod benne a kuponokat, amiket ezúttal kizárólag csak online használhatsz fel.

Több mint 100 kupon, amelyek egyébként folyamatosan bővülnek, vár rátok az alkalmazásunkban, és a Glamour szerkesztői el is árulják nektek, hogy ők mikre csapnak le a következő négy napban:

Ingyenes elérhető kuponokkal vár a GLAMOUR-napok Reloaded november 5-8. között

Ingyenes elérhető kuponokkal vár a GLAMOUR-napok Reloaded november 5-8. között

Maróy Krisztina, főszerkesztő

Új lakásba költöztünk nemrég, ilyenkor pedig be kell szerezni pár új bútordarabot, ezért a Butopea.com-on fogok körülnézni, ahol 10.000 Ft kedvezménnyel lehet vásárolni a Glamour-napok Reloaded alatt az applikációban található kuponnal. A Pibu koreai maszkok (20%) izgatják a fantáziámat, kipróbálom azt is, a gimnazista fiamnak pedig biztosan találunk valami jó kis sportcuccot a Hervis-ben (20%).

Horváth Gergő, főszerkesztő helyettes

A családunk hamarosan bővülni fog, ezért minden kedvezménynek örülünk, ami a babaszoba berendezésében és az első hónapokra való felkészülésben segíthet, hiszen rengeteg ilyenkor a kiadás. Éppen ezért mi biztosan bevásárolunk a Babaszafari Bababoltban (20%), a Munchkin - Careclub.hu-n is körülnézünk (25%), a Mamas & Papas kínálatában nagyon pofás babaszoba berendezési tárgyak vannak (20%) és az Unipatikában (25%) és a Rossmannban pedig bőrbarát babafürdetők, krémek között is körülnézünk (Gabi 25%).

Csáti Melinda, vezető szerkesztő

A Glamour-napok alatt nem sikerült megtalálni a tökéletes őszi táskát, ezért a Reálszisztéma Menedzser Shopban körülnézek (20%) és akkor már választok hozzá egy jó meleg őszi cipőt is a Tamaris-ban (20%). Szeretünk egy-egy hétvégére elmenni wellnessezni, a Hotel Corvinus Aquában és a Dráva Hotel Thermal Resortban most 50% kedvezmény, a Lotus Therme Hotel & Spaban pedig 20% kedvezménnyel lehet foglalni. Aki ismer, az tudja, hogy imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni, ehhez pedig kellenek jó felszerelések, amikre az Edenyshop.hu oldalán fogok rákeresni (20%). De az is biztos, hogy felhasználom a 100% kedvezményre jogosító kupont a Women Power Summit konferenciánkra, a barátnőmnek pedig beszerzek a Beautyfesztiválra egy online jegyet 20% kedvezménnyel, amihez egy szuper ajándékcsomag is jár.

Frissítsd fel külsőd a GLAMOUR-napok Reloaded alatt!

Frissítsd fel külsőd a GLAMOUR-napok Reloaded alatt!

Herceg Éva, képszerkesztő

Pár hónapja költöztünk be az új otthonunkba, és azóta teljesen rá vagyok cuppanva a lakberendezési és barkácsboltokra. Én biztos, hogy fel fogom használni a 20.000 Ft kedvezményre jogosító Beliani és a 10.000 Ft kedvezményre jogosító Butopea.com kupont, illetve a Wellis 30%-os kuponját. De most már elkezdem a karácsonyi ajándékokat is beszerezni, hiszen nem lehet elég korán kezdeni, úgyhogy körbenézek a Regio Játék (20%), a Scholl (20%) és a MediaMarkt (20%) ajánlatai között.

Szakál Réka, szépségszerkesztő

Mi tagadás, odáig vagyok a szépségápolásért, ezért is mondhatom, hogy a hobbim a munkám. Az Estée Lauder, az Ilcsi és a Herbow 20%-os, illetve a Dove Rossmannos 30%-os kuponjait fogom beváltani. A lakásunkba is el kellene pár új tárgy, úgyhogy felnézek a Butopea.com oldalára is.

Biró Aliz, szépségszerkesztő asszisztens

A beautytermékekre szóló kedvezmény miatt várom a legjobban a Glamour-napok Reloadedet, a CND lakkjaiból (20%), a Tresemmé termékeiből az Emagról (40%) és a Curaprox (20%) fogkeféiből fogok rendelni.

Jöhet egy kis kényeztetés? Szerezd be hozzá ezeket a termékeket ingyen letölthető GLAMOUR-napok Reloaded kuponokkal!

Jöhet egy kis kényeztetés? Szerezd be hozzá ezeket a termékeket ingyen letölthető GLAMOUR-napok Reloaded kuponokkal!

Kökény Nikoletta, divatszerkesztő

Én elsősorban a gyerekeimnek szoktam ilyenkor kedvezményesen sok mindent beszerezni, a Converse 30%-os kedvezménye nagyon jól jön, és lehet akkor már pár karácsonyi ajándékot is berendelek a Regio Játék (20%), a Kreativjatek.hu (20%), illetve a MediaMarkt (20%) oldaláról.

Pintér Judit, divatszerkesztő

A kutyámnak, Borikának jó sok finom falatot beszerzek most a Fressnapf.hu (30%) és a Rossmann oldaláról (30%), magamnak pedig rendelek valami jó Neutrogena testápolót a hideg hónapokra szintén a Rossmannból (30%).

Nagy-György Borbála, szerkesztő

A Glamour-napok alatt én főleg a Rossmannban szoktam vásárolni, ahol rengeteg kupon felhasználható a cicatápokra. A Reloaded alatt is 30% kedvezmény van a Purina, a Friskies és a Felix tápokra. Ilyenkor ebből több hónapra elegendő adagot berendelek. De a Dove tusfürdőkből is bekerül pár az online kosaramba (30%), a Sensodyne fogkrémekből pedig szintén betárazok a Rossmannból (25%).

Babos Kitti, online szerkesztő

Évek óta egy dolgot rendelek be a Glamour-napok alatt, ez a Domestos. Nem kell ecsetelnem, mennyire kiemelten fontos ebben a periódusban a fertőtlenítés, úgyhogy most duplán vásárolok minden tisztítóból (25%). Nektek is nagyon ajánlom!

Szeiler Kíra, online szerkesztő

Régóta vágyom már egy performens porszívóra, padlótisztítóra. A Dyson termékeivel évek óta szemezem, hát mi tagadás, nem valami olcsó márka, azonban tényleg kitűnő minőségű termékeik vannak. 20% kedvezménnyel pedig kihagyhatatlan ajánlat!

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

A Bikákra hallgatnak, a Bakokat félreértik - Napi horoszkóp: Június 17.

A Bikákra hallgatnak, a Bakokat félreértik - Napi horoszkóp: Június 17.

G-Food

Vegán napokkal tartja magát egészségesen Szilágyi Szilvi és családja

Vegán napokkal tartja magát egészségesen Szilágyi Szilvi és családja