A megszállott bicikliseknek kötelező beszerzés!

2014.december.18.

"Always together!" - hangzik a budapesti tervezők által kifejlesztett Bigo Bag Five, jelmondata. A Bigo ugyanis több mint egy táska, néhány egyszerű mozdulattal átalakítható esőkabáttá, piknik pléddé vagy babahordozóvá, ráadásul két vagy több táska összezipzározásával egy, még a nagybevásárlásra is alkalmas zsákot kapunk. Legfőbb előnye azonban a kialakítása.

A vízhatlan anyagból készült táska súlya mindössze 850 gramm és megpakolva is tökéletesen illeszkedik viselője hátára, elosztva a súlyt, és kényelmessé téve viseletét, akár kerékpározás, akár más szabadidős aktivitás, vagy szimpla városi használat közepette is. A táskák svájci bicskájaként is emlegetett Bigo további előnye, hogy övtáska-méretre is összehajtogatható, így magunkra csatolva praktikus kelléke lehet például egy városnéző sétának. A különleges formák és a markáns színvilág ráadásul igazán egyedi viseletté is teszi.

A Bigo márka megalkotói a Halász György, Rapali Krisztián tervezőpáros elmondása szerint, az eddigi visszajelzések alapján, a táska legfőképp a fejlett biciklis kultúrával rendelkező európai nagyvárosok lakóinak, valamint a dél-európai és távol keleti városlakók érdeklődését keltette fel. Szándékuk, hogy első termékük bevezetését követően a Bigo egy igazi urbánus, a szabadidő és hétköznapok minőségi megélését kiteljesítő márkává váljon, számos praktikus termékkel.

Mivel a srácok maguk is aktív kerekezők, saját igényeiken keresztül közelítették meg azt, hogy mire lehet szüksége egy városi bringásnak a hétköznapokban. Közel két éves fejlesztési munkával jutottak el a jelenlegi kialakításhoz, amely bevallásuk szerint, nem jöhetett volna létre a lelkes tesztelők hasznos és kreatív visszajelzései nélkül.

A Bigo-t jelenleg a népszerű közösségi finanszírozásra szakosodott oldalon, az Indiegogo-n lehet online megvásárolni: http://igg.me/at/bigobagfive, ahol további érdekességeket is megtudhatunk a táskáról.

Nézd meg a bemutatkozó videót:

Ez is érdekelhet

Hat alkalom, amikor ikonikus tervezők munkáit láthattuk a filmvásznon

Hat alkalom, amikor ikonikus tervezők munkáit láthattuk a filmvásznon

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR