A modern ázsiai ízvarázslat Budapest szívébe költözik

2016.június.30.

Újabb különleges színnel és ízvilággal gazdagodik Budapest exkluzív szórakoztató- és gasztronegyede: a Szent István téren, a Bazilika szomszédságában megnyílik a 10 év alatt nagy népszerűségre szert tevő (30 étteremből álló) Japanika lánc első magyarországi étterme.

Letisztult vonalak, minimalista stílus – már az egyedi tervezésű, a mélybarna és a szürke harmóniáját árasztó belső tér kialakításában is megnyilvánul a Japanika egyik jellegzetes szemlélete. Az étteremlánc nem csak a külsőségek kialakításánál követi a hagyományos és a kortárs japán trendek kombinálását: a Japanikánál az autentikus távol-keleti ételek modern értelmezésű ízkölteményekként születnek újjá. A rendkívül sokszínű japán konyha jelképévé vált sushin kívül, melynek összeállításához a vendégek akár saját ízlésük szerint is összeválogathatják az elemeket, padthai-okból és salátákból is különleges választékot kínál az étterem.

A Japanika másik alapelve szintén két fogalom, a minőség és a gyorsaság társítására épül. Az étteremlánc nem csak felejthetetlen zamatairól, de professzionális, lendületes kiszolgálásáról is ismert – ez a körültekintően kidolgozott, kiválóan működő rendszer természetesen Magyarországon is meghonosításra kerül. A különleges nyitvatartás eredményeként - az ebéd és a vacsora mellett – a Japanikában az éjjeli falatok és a divatos ázsiai koktélok is főszerephez jutnak. Legyen szó bármilyen napszakról, biztosan számíthatunk arra, hogy a kiszolgálás és a kiválasztott ételek a legmagasabb minőséget képviselik majd.

A tulajdonosok elegáns lokációt választottak az első budapesti étterem számára - a kedvező áraknak köszönhetően a Japanika széles közönség számára nyújt igazi kulináris élményeket.

Az étterem és nyitásának exkluzívitását az a tény is fokozza, hogy az étteremlánc emblematikus, ázsiai/japán származású háttér személyzettel dolgozik, így a Japanika által képviselt minőséget és a modern távol-keleti gasztrovarázslatot hamarosan minden ízében élvezhetjük, éjjel-nappal.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!