18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Olyan kicsi volt a pénisze, hogy nem sokat éreztem belőle" - Most kiderül, mit gondolnak a nők a férfiak testéről

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Pocak és kockahas, fokhagymafenék és kerek hátsó, csupasz orca és szúrós bajusz: a férfitesttel való találkozásaink során sok mindent látunk. Vajon mi tetszik, mi nem tetszik a nőknek? Személyes vallomások és egy felmérés alapján térképeztük fel a férfitestet, és azt, mi az, ami igazán fontos a nőknek.

A péniszméret valójában nem tényező az ágyban
A péniszméret valójában nem tényező az ágyban
Fotó: Getty Images /Ilka & Franz

Ha egy férfiról lekerül a ruha, az akár sokkoló is lehet. Az alábbiakban kilenc nő mesél a férfitesttel való legmeglepőbb találkozásáról. Elmondták, mit kedvelnek, mi az, amit annyira nem tartanak vonzónak, és mi az, amiért odavannak. A kutatási adatokat az amerikai Glamour felméréséből kölcsönöztük, akik ugyanezeket a kérdéseket 2350 másik hölgynek tették fel. A történeteket magyar nők mesélték. Lássuk a medvét!

Nyakiglábbal randevúztam

A huszonhat éves Andi mesélte nekünk: „A legutolsó barátom 195 centi volt, több mint 30 centivel magasabb nálam. Ha átöleltem, olyan érzés volt, mintha egy égig érő fát karoltam volna át. Amikor csókolóztunk, le kellett hajtania a nyakát, akár egy zsiráf, hogy elérje a számat. Soha nem csókolt meg szeretkezés közben, és mindig azon tűnődtem, vajon azért-e, mert nem találta a módját. Amikor egymás mellett feküdtünk, a felsőtestünk egyszerűen nem passzolt! A legnagyszerűbb dolog azonban az volt, amikor felkapott a karjába, mint egy pillekönnyű babát, és egy könnyed mozdulattal bevitt a hálószobába.”

Tökéletes testű partnerem volt

A huszonhét éves Tímea története: „Az exkedvesem profi testépítő volt. Töredelmesen be kell vallanom, hogy a teste tovább tartott bennünket össze, mint az érzelmek. Az edzőteremben töltötte a hét minden egyes napját, így alig láttam, hacsak nem edzettem együtt vele. Csak sült csirkét és tonhalat volt hajlandó enni - ennyit a romantikus vacsorákról. De egyszerűen csorgott a nyálam, ha lekerült róla az ing. Tökéletesen kidolgozott teste volt. Ez a sok izom lenyűgözően érzéki és buja volt. És persze menő dolog volt vele megjelenni, ha olyan ruhát viselt, ami kiemelte a tökéletes alakját. Ilyenkor szívesen elkiáltottam volna magam: Nézzétek, olyan pasival járok, aki lazán nyomja az egykezes fekvőtámaszokat!”

Kopasz a kedvesem

A harminckét éves Bettina története a következő: „Járok egy fiúval, aki borotválja a fejét, mert erősen kopaszodik. Nem igazán voltam oda a kopasz fiúkért, de az első pillanattól kezdve annyira megragadott a személyisége, hogy egyáltalán nem zavar. Persze előfordul, ha meglátok egy férfit, akinek nagyon tetszik a haja, hogy rögtön arra gondolok, vajon mennyire finom lenne beletúrni a fürtjeibe és végigfuttatni az ujjaimat a hajában. De őt nem zavarja a kopaszsága, sőt kifejezetten szereti, és ettől számomra is erotikusabb hozzáérni. Amikor a fejét simogatom, igen kellemes a cirógatás. Mindkettőnknek.”

A péniszméret számít vagy a technika? Lehúzzuk a cipzárt a statisztikákról!

A péniszméret számít vagy a technika? Lehúzzuk a cipzárt a statisztikákról!

Túl sovány lett a szerelmem

A huszonhét éves Szilvi mesélte a következőt: „Kénytelen voltam szakítani, mert a kedvesem egy szektaszerű egyház híve lett, amikor elkezdte a főiskolát. A kellemesen kisportolt testű, szexi fiú, akibe annak idején beleszerettem, vegetárius étkezésbe kezdett, elképesztően, vagy 15 kilót lefogyott és teljesen máshogy kezdett öltözködni is. Annyira vézna lett, hogy attól rettegtem, összetörik, ha szeretkezünk. Ez a hirtelen fogyás megölte bennem a vágyat. A vonzalmam végképp elszállt, amikor ragaszkodott ahhoz, hogy az egyház által előírt viseletben jelenjen meg a barátnőm esküvőjén.”

Mindig szőrös pasijaim voltak

A harminchét éves Mariann története a következő: „Óriási kezek és sok szőr: mindig ez jelentette az igazi férfiasságot számomra. Szerintem a szőrtelen külső, mint például Orlando Bloomé, túlságosan kislányos. Az első randin a későbbi férjem valójában nem bűvölt el (nem nagyon tetszett sem a ruhája, sem a haja), de megláttam, hogy hatalmas keze és szőrös karja van, és feltámadt bennem a kíváncsiság, hogy minél többet láthassak és ismerhessek meg belőle. És ma? Alig várom, hogy végigsimíthassam a tarkóját, elkalandozzak a mellkasán a rengeteg finom szőrben, majd a hasán és odalent… Szeretem a finom szőrzetbe belefúrni a fejemet. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amik egyszerre megnyugtatóak és erotikusak számomra."

Túl alacsony!

A huszonhat éves Vera mesélte nekünk: „180 centi magassággal aligha tehetem, hogy ne randizzak nálam alacsonyabb fiúkkal, hiszen így a férfinem felét eleve kizárnám az ismerkedésből. Randevúzgattam egy 170 centi magas fiúval, akivel megpróbáltunk egyszer együtt fürödni, de mivel a lábaim jóval hosszabbak az övénél, csak egyféleképpen fértünk el a kádban, ha szétterpesztett lábbal mögé ültem és a karjaimba vontam, mint anyuka a kisgyerekét. Hát, egyáltalán nem jöttem tűzbe tőle! Persze az ágyban ez a különbség kevésbé volt zavaró. Keménykötésű és erős testfelépítésű, így férfiasabbnak és vonzóbbnak érezte magát, ha teljes súlyával rám nehezedett. Egyáltalán nem zavarta, hogy hozzám képest alacsony, és a magabiztossága bőven kárpótolta az átlagos termetéből fakadó különbözőségünket. Sőt, azt gondolom, az alacsonyabb férfiaknak fejlettebb a humorérzékük. Az, hogy tudjunk valakivel jóízűen együtt nevetni, sokkal fontosabb, mint hogy magassarkúban tipeghessünk, ha megjelenünk vele valahol.”

Túlsúlyos volt a barátom

A harmincnégy éves Sári története a következő: „Egyszer találkozgattam egy olyan férfival, akinek legalább 30 kiló súlyfölöslege volt. Kezdetben nem találtam vonzónak, de mivel idővel nagyon megkedveltem, belevágtam. El kell ismernem, eleinte zavarban voltam, hogy bemutassam-e a barátaimnak, és csak üzenetekben küldözgettem nekik a valóságot előnyösen kendőző fotókat. A kapcsolatunk kezdetén ő is kényelmetlenül érezte magát. A hetedik randevúnkon mert csak megcsókolni, és amikor igazán közel kerültünk egymáshoz, azon gondolkoztam, vajon milyen érzés lesz szeretkezni vele? Útban lesz majd a pocakja? Engem is meglepett, de ez egyáltalán nem okozott gondot, csodálatosan gyengéd szerető volt. Függetlenül attól, hogy kövér volt, nem volt puhány, csak erős, és ettől úgy éreztem, mintha egy óriási, szeretetteli, heves lény kerítene hatalmába. Egy percig sem szégyellte a testét az ágyban, és ettől én is sokkal magabiztosabban és elégedettebben néztem magamra is.”

Olyan férfival élek, akinek túl kicsi a pénisze

A huszonnégy éves Annamari története a következő: „A szerelmemnek csodálatos teste van és rendkívül jóképű. Aligha dicsekedhetne viszont a pénisze méretével. Az első alkalommal, be kell vallanom, igencsak csalódott voltam, és ha őszinte akarok lenni, nem sokat éreztem, amikor belém hatolt. De! Fáradhatatlanul törekszik és mindent elkövet, hogy élvezzem a szexet. Mielőtt vele találkoztam, azt gondoltam, nem vagyok képes „eget rengető”, eksztatikus orgazmusra. Most viszont elkerülhetetlen, hogy megéljem, annyira ügyes az orális kényeztetésben és az előjáték minden fortélyában. Tudom, hogy őt is zavarja a mérete – amit valószínűleg ezzel is kompenzál –, de szexuálisan boldogabb és elégedettebb vagyok, mint valaha!”

Nem a méret a lényeg: néhány eset, amikor a kis pénisz előnyösebb

Nem a méret a lényeg: néhány eset, amikor a kis pénisz előnyösebb

Jöjjön egy kis statisztika!

A nők 54 %-a feküdt már le olyan férfival, akinek „túl kicsi” volt a pénisze, és 42 %-a szeretkezett már olyan férfival, akinek a péniszét „túl nagynak” találta

Melyek a legszexisebb férfiizmok a nők szerint?

 • 50 %-a szerint a bicepsz és a karizmok
 • 18 %-a szerint a szépen kidolgozott mellkas
 • 14 %-a szerint a kockahas
 • 9 %-a szerint a szép hát
 • 9 %-a szerint a formás lábak és fenék

Mi a helyzet a férfiak egyik mumusával, a kopaszodással?

 • A nők 80 %-a nem bánja, ha a párja kopaszodik vagy kopasz
 • A nők 20 %-a szerint a kopaszság igencsak lelombozó

Kell még egyáltalán borotválkozni?

 • 55 % kedveli a finom borostát
 • 35 % szereti, ha partnere "nem szúrós"
 • 10 % gondolja, hogy a szakáll és a bajusz kifejezetten szexi

Mit gondolnak a nők a férfiak testszőrzetéről?

 • 78 % gondolja úgy, hogy a szőrös hátat lehetőség szerint gyantázni kell
 • 22 % szerint a szőrös hát halálos kéjelhárító

Testrészek, melyek miatt a legjobban aggódnak a férfiak, ha magukról van szó

Testrészek, melyek miatt a legjobban aggódnak a férfiak, ha magukról van szó

Mi a helyzet az úszógumival?

 • 88 % egyáltalán nem bánja, ha a partnerének van egy kis derékhája
 • A nők 12 %-át viszont kifejezetten taszítja

Mi van, ha a férfi szőrtelenít odalent?

 • A nők 77 %-a szerint nincs jelentősége
 • A nők 23 %-a úgy tartja, a túlságosan szőrös férfiak igenis gyantázzanak

Hogy áll a női lábfetisizmus?

 • A nők 73 %-a túl hiúnak tartja azokat a férfiakat, akik pedikűröztetnek
 • A nők 27 %-a szerint egyáltalán nem elítélendő: miért ne ápolhatnák magukat a férfiak is?

Számít még, hogy miylen magas egy férfi?

 • A nők 84 %-a szereti, ha a partnere magasabb nála
 • A nők 16 %-a szerint a magasság nem annyira fontos

Hátul is van szemünk?

 • A nők 83 %-a bevallotta, hogy megnézi, mennyire formás a férfiak hátsója, amikor lehetőség nyílik rá
 • A nők 17 %-a túlságosan szemérmes és későn kapcsol, ha ilyesmire alkalom adódik

A "küllők"-kel mi a helyzet?

 • 13 % szerint a túl vékony lábak kiábrándítóak
 • A nők 87 %-át nem is érdeklik

Anélkül, hogy tárgyiasítanád a férfiak testét, ahogy a kultúránk a női testtel teszi, tudj meg minél többet róla!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné stílustitka a legokosabb dolog, amit valaha hallottunk

Katalin hercegné stílustitka a legokosabb dolog, amit valaha hallottunk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így valósíthatod meg a céljaidat néhány lépésben (x)

Így valósíthatod meg a céljaidat néhány lépésben (x)

PR

Igen, létezik otthoni arcfiatalítás látványos és tartós eredménnyel - ránckezelő készüléket teszteltünk (x)

Igen, létezik otthoni arcfiatalítás látványos és tartós eredménnyel - ránckezelő készüléket teszteltünk (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)